Ötvös Tibor

Újabb Superman infók

Brandon Routh feltett a netre némi infót a készülő Superman: Man of Steel című folytatásról. Eszerint újabb látogató érkezik Superman szülőbolygójáról a Földre, valamint Lex Luthor mellett egy Braniac nevű gonosz próbálja megölni a szuperhőst.

Számos pletyka látott már napvilágot eddig is a készülő Superman: Man of Steel című alkotásról, ám ma maga a főszereplő, Brandon Routh hozott nyilvánosságra pár részletet.

Az első szerint Lex Luthor ezúttal nem egyedül tör szuperhősünk életére, hanem kap egy, Clark Kent szülőbolygójáról származó társat is.

A Braniac néven ismert gonosz azonban átveri Luthort is, átveszi a cégei irányítását és foglyul ejti Jasont, így próbálván rávenni Supermant egy végső összecsapásra. Routh hozzátette: A Superman visszatér kritikusai is elégedettek lesznek a folytatással.

A Superman: Man of Steel rendezői székében visszatér az X-Men első két részét készítő Bryan Singer, a főszerepben ismét Brandon Routh és Kate Bosworth lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gpeeter #9
    Nekem Braniac, rajzfilmből ismerős, de ott valami robot féleség volt...
  • knightbali #8
    Azt hiszem a Justice league-ben is benne volt az a ruha egyszer :)
    De az tényleg jobb lenne, mint ez a kék-piros
  • ldavid #7
    ezt miből szűrted le?
  • Mr Csé #6
    ez is meleg film lett pfffff
  • Darth Sith #5
    tény, de így néz ki szupermen ~70 éve. Elég sokan felháborodnának a változtatásokon sztem.Amúgy meg anno vmelyik superman rajzfilmben, ahol batman-el nyomultak, de csak ketten, a justice league előtt, néha-néha ilyen közös epizódokban, ott volt vmi fekete ruhája, ezüst mintákkal, nah az jól nézett ki :)
  • knightbali #4
    Mondjuk, azért valami új, ütős ruhát kitalálhatnának, mert ez "akívűlhordomazalsógatyámat" nagyon komolytalan már.
  • Wittgen #3
    Az, hogy a JL filmben csak mellékszereplő lenne, ebben viszont róla szól a film.
  • slickboy #2
    Most akkor mi van? A Justice League című filmről szóló cikkben mintha azt olvastam volna, hogy Brandon nem akarja többet felvenni a sztreccshacukát. Vagy csak abban a filmben nem vállalja? Ebben igen? Mi a különbség a két film között ilyen szempontból?
  • Darth Sith #1
    több eskön kell bele és kevesebb lámúr. Nem volt rossz az egy, de kicsit több akció kell bele. Kéne egy "superman vs. predator vs. rambo" film...