Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Aliens vs. Predator: Requiem

A feltehetően immár valóban végleges cím mellett megérkezett egy újabb kép az Aliens vs. Predator: Requiem című filmhez. A sok elnevezést megélt film hazánkban 2008 januárjában debütál.

Először volt Alien vs. Predator 2, majd jött egy Survival of the Fittest alcím, mint terv, alig egy hónapja pedig a szimpla - és kissé megmosolygtató - Aliens vs. Predator munkacímet hozták nyilvánosságra.



Ma azonban kiderült, mely néven fut majd az amerikai mozikban december 25-től a folytatás. A készítők az Aliens vs. Predator: Requiem címet adták a bemutatásra váró filmjüknek. Ezen kívül érkezett egy újabb kép is az alkotásból az IGN révén, melyen az egyszer már látott harc látható - más körülmények között.

A második rész sztorija egy coloradói kisvárosban játszódik majd. Az Idegenek és pár Predator ezt a helyszínt választották következő vadászatuk helyszínéül. Az egyetlen vesztesek természetesen most is az emberek. A film főszereplői David Paetkau, John Ortiz, Johnny Lewis, Reiko Aylesworth, Sam Trammell, Shareeka Epps és Steven Pasquale lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szega87 #13
    http://media.movies.ign.com/media/746/746237/vids_1.html
  • kanduhr #12
    Khmm... EZ NEM A MÁSODIK RÉSZ, HANEM EGY KÜLÖNÁLLÓ FILM MEGINT. (nem csodálom a ritka szar Paul A. film miatt)
  • cateran #11
    Khmm,nem tudom mennyire ismered az AvP univerzumot, de ha a predatorok vadászgatni akarnak alienekre, akkor elhintenek pár tojást a bolygón...ez esetben az emberiségnek megköszönjük a részvételt és innentől mint múltidő szerepelnek......
  • InfectedMann #10
    SENKI SEMMIT NE HIGYJEN EL AMIT AZ SG.HU ÍR A FILM STORY -JÁRÓL.

    "A második rész sztorija egy coloradói kisvárosban játszódik majd. Az Idegenek és pár Predator ezt a helyszínt választották következő vadászatuk helyszínéül."

    EZ EGY ÜBER NAGY BANÁLIS BAROMSÁG. SEMMI KÖZE A FILM STORY -JÁHOZ.
    EGYENLŐRE MÉG A HIVATALOS ALIEN,PREDATOR ÉS AVP ODLALAK IS TALÁLGATNAK A STORY -T ILLETŐEN. LÓFASZT SEM ÁRULTAK EL MÉG HIVATALOSAN A RENDEZŐK.

    Bocsi, hogy ordítok, de ordítóan nagy faszsággal etetik itt az olvasókat.
  • neoG #9
    kösz a linket!
  • DoctorJohnson #8
    mér, minek kéne lennie, tán kormányzati összeesküvések, esetleg bírósági tárgyalások, megvesztegetések, etc???
  • Su0my #7
    És az a szép, hogy az ilyen filmeket is van, aki megnézi. Kezd kialakulni az ember-birka hibrid..
  • DoctorJohnson #6
    avp-requiem trailer
  • cateran #5
    "A második rész sztorija egy coloradói kisvárosban játszódik majd. Az Idegenek és pár Predator ezt a helyszínt választották következő vadászatuk helyszínéül."
    Ez a sztori? EZ A SZTORI? Jézusom.......
  • Mister #4
    Minek bele ember?!
    NEm úgy volt vége az előzőnek, hogy kimászott a predátorból a predátor/alien hibrid az űrhajón? Ott kéne harcolnia a két idegen életformának.
    Tessék ott vérengzeni, ne a Földön.