Szekeres Viktor

Krimihétfő sorozatokkal a TV2-n

A nézők könnyebben megtudják jegyezni, hogy ha hétfő, akkor TV2 és krimihétfő - gondolhatták a Róna utcában, ezért összepakoltak nekünk minden hétfőre három krimit, hogy borzongással nyithassuk a hetet.

Az augusztus 27-én induló hármast az NCIS című JAG-testvérsorozat indítja a 3. évaddal, távozó régi főszereplőkkel és érkező újoncokkal, de hasonló színvonalú részekkel, mint az első két évadban. A 21.00-kor kezdődő krimit 22.00-tól a Gyilkos számok (Numb3rs) éppen soronkövetkező epizódja követi - a matematikai elvek alapján nyomozó testvérpáros kalandjai jelenleg a 2. évad közepén járnak.

A krimihétfőt lezárandó pedig a Különleges ügyosztály (Law and Order: Special Victims Unit) kerül képernyőre 23.00-tól az Emmy-díjas és magyar származású Mariska Hargitay-val - a sorozat jelenleg az első évad kellős közepén jár, egy ideje eltűnt a megszokott csütörtöki időpontról.

Az RTL Klub várhatóan októbertől ugyancsak sorozattal (Győzike, sokadik évad) vonul a sorozatok ellen, így a műfaj kedvelői a Kék fénnyel vigasztalódhatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shep #4
    Hát az NCIS-stől nem is kell jobb sorozat, többiből egy részt sem láttam, talán csak a számosból egy felet.
  • winnie #3
    el tudom képzelni, ahogy nézte és szeretni akarta ezeket a sorozatokat és ménkű nagy csalódás érte. kíváncsi vagyok, hogy a különleges ügyosztálynak mely részeit látta példaául:)
  • ldavid #2
    csak annyira azok mint te
  • mark oh #1
    nagy sz@r sorozatok.vén sz@ros nyugdijasoknak