Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Hitman

Újabb kép érkezett a Timothy Olyphant főszereplésével készült Hitman filmadaptációjából. A képen a 47-es ügynökre immáron eléggé hasonlító színész látható, a bérgyilkos kedvenc fegyvereivel.

A Hitman rajongói fórumokon a mai napig téma Timothy Olyphant főszereplővé választása. A Jason Statham-pártiak szerint a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed gonosza nem a legjobb választás a bérgyilkos szerepére és már előre leírják a színészt. Pontosan ez történt Daniel Craig esetében is, aki a Casino Royale-lal bizonyított a rajongóknak.



A nemrég megjelent, eszméletlen hangulatos trailer valamint eme legutóbbi kép alapján azonban bizakodóak lehetünk, hiszen a színész immáron nagyon is hasonlít a 47-es ügynökre. Alig két hónap múlva meglátjuk, melyik oldalnak volt igaza.

A 47-es ügynök az egyik legjobban képzett bérgyilkos. Neve nincs, társaitól mindössze a tarkójára tetovált szám különbözteti meg. A vadászból azonban vad lesz, mikor a bérgyilkos belekeveredik egy politikai összeesküvésbe. Mind az Interpol, mind pedig az orosz hadsereg üldözőbe veszi hősünket, aki Kelet-Európán át menekülvén megpróbálja kideríteni, ki is ő valójában és ki ültette fel. Ám hogy a kép teljes legyen, feltűnik egy gyönyörű, ám veszélyes nő is a színen, aki iránt a hidegszívű gyilkos kezd gyengéd érzéseket táplálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DanielRock #33
    Sziasztok.

    Én nagy Hitman rajongó vagyok, és nem igaz h nem találnak egy 40-es években lévő nagydarab csávót h eljátssza 47-est... Am a Trailer télleg hangulatos volt. Imádom a Blood Money főcímzenéjét.
  • asztosz #32
    Nekem a színésszel semmi bajom nincs azon kívül, hogy egy kicsit gyúrhatott volna a szerepre. A szerelmi szálat viszont ha lehetne eltüntetném az egész filmből, mi az hogy Hitman szerelmes lesz, ugyan már ne röhögtessenek, nem hiszem el hogy egy akciófilmet nem tudnak megcsinálni egy teljesen felesleges szerelmi szál nélkül, egyáltalán játszottak a gamékkal?? Amúgy drukollok a filmnek, szeretném hogy jól sikerüljön.
    A silent hill meg lehet, hogy jól sikerült átírni a játékról, de hogy a film maga egy rakás sz@r volt legalább is a számomra az fix, ugyanis végig azt vártam, hogy majd megijedek aztán a stáblistánál letettem róla!
  • Kindred Blades #31
    Hiányolom winnie-t, hogy megvédje a gyereket :)
    Amiben részint igaza is lenne, mert a srác tényleg jó színész, egészen jó teljesítményt nyújtott különböző alkotásokban, 47-esként viszont szerintem is bukni fog.
    Adott pl egy FPS, amit egy jobb színész remekül vissza tud adni. Pl a DOOM sztem igencsak gyenge film volt, de Karl Urban illett a szerepre. 47-est viszont ismerjük, mint a tenyerünket. Elvárásaink vannak. Amiket Olyphant egyszerűen azért nem lesz képes majd teljesíteni, mert... mert ez nem ő. Hiányzik belőle valami, ami kellene ehhez a szerephez. És igen, jobb színész, mint Statham, de ide ő lett volna jobb választás.
    A már-már kötelező szerelmi szál is szúrja a szemem. Persze, kell bele bögyös vörös, hogy mindenki megnézze. De annyira nem illik 47-hez, hogy az valami fantasztikus. Akkor inkább vennék elő a második rész történetét, pappal, kertészkedéssel, az jobban passzol.
    Persze meg fogom nézni, és -adja isten- tévedjek. De erős fenntartásaim vannak.
  • schrank #30
    ez hülyeség van jó game átirat legalábbis egyet tudok az már más tészta hogy a silent hill-en kívül a többi egy rakás szar
  • KUBUka #29
    Szerintem se kell elitélni a filmet. Asziszem én egyet értek Olyphantel, h nem azért fizetünk egy mozifilmért h egy videójátékot nézzünk. nem lehet ugyanazt visszahozni vászonra. A csaj meg azért kell bele h azok is megnézzék a filmet akiket egyébként nem izgat vagy nem játszottak a játékkal. Mostmár kár bármit is mondani, lassan kész a film. Na majd meglátjuk...
  • Rykov #28
    Ez lehetetlen film lesz...
  • Akuma #27
    Ettől még lehet jó a film, elvégre a főszereplő egy szellemileg befolyásolt egyén, így az a normális ha nem normális arcot vág, mint ez a színész... kedvesen és hidegvérrel gyílkol érzések nélkül... azon a csajos képen meg csak próbál jól célozni azért tűnik kicsit úgy, mintha mosolyogna :D
  • knightbali #26
    Szerintem Clive Owen lenne jó a szerepre, kopaszon.
  • Prof William #25
    Téynleg túl kedves feje van. Nem játszotam a gmaéve de ott egy jó 40-es szigorú arcú fickó a hitman. Ez meg csak annyiban emlékeztet rá hogy kopasz... :)
  • Librarian #24
    Az a gáz, hogy ARANYOS feje van... Az ilyeneknek simizték gügyögve a lányok a tüsi haját a suliban. Gáááááááz... :D