Ötvös Tibor

Felfegyverzett dinók?

Ijesztő információk látak napvilágot a tervezett Jurassic Park negyedik részéről. Állítólag William Monahan forgatókönyvíró felfegyverezné a dinoszauruszokat, akiket a hadsereg szeretne a saját céljaira használni.

Megkezdődtek a Jurassic Park 4 érdemi munkálatai. Jelenleg az Oscar-díjas William Monahan dolgozik a forgatókönyvön, mely elég érdekes alapsztorival rendelkezik. A kormány - szokás szerint - saját céljaira akarja felhasználni az őshüllőket és fegyverhasználatra tanítják meg őket.

A hírek szerint Spielberg ezt a változatot fogadta el (az emberi dínók valamint az őskori vírus tervét elvetették) és hamarosan megkezdődnek a szereplőválogatások is. Laura Dern biztos visszatérőnek tűnik, Dr. Alan Grant azonban újfent kimarad a sztoriból. A további szereplők névsora nem ismert.

A rendezési feladatokat végül mégsem Spielberg látja majd el, hiszen ő jelenleg is az Indiana Jones negyedik részével van elfoglalva. A harmadik epizódot készítő Joe Johnston szintén kimaradt. A bemutatót 2008-ra tervezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blackgamer #34
    már cáfolták azóta
  • dendroaspis #33
    Ha már tudományos alap a téma, legyünk pontosak. Az erszényes farkas Ausztráliában élt, és ott próbálkoztak/próbálkoznak a klónozásával.Mai farkasok DNS-ével meg biztos nem hozták össze, mivel a többi erszényes jóval közelebbi rokonságban áll vele, mint bármely méhlepényes.

    A hír meg remélem, hogy átverés, Spielberg csak nem adná a nevét ilyen baromsághoz...
  • magyarszurke #32
    ez a hír kacsa
    amúgy meg sztem a film kedvéért volt béka-DNS,hogy szaporodhassanak a dínók.
  • W B #31
    a dínók DNS láncának kitöltésére legjobb a madár DNS. Ha az nincs (mi az hogy nincs?) Akkor kétéltű. a többi szóba sem jöhet.
  • blg04 #30
    Ha már a tudományos alap a téma:
    Egy kb. 100 éves formalinban elraktározott erszényes farkas embriót találtak valahol az USA-ban. Az állatkertből származó elég jó álapotú tetemből DNS-t vontak ki és mai farkasok DNS-ével pótolták a töredékeket. Klónozni még ugyan nem tudják. A JP1-ben varangy DNS-t használtak. Laikus vagyok, de van fantáziám... ha van technika akkor miért is ne?
  • pauly #29
    "A rendezési feladatokat végül mégsem Spielberg látja majd el, hiszen ő jelenleg is az Indiana Jones negyedik részével van elfoglalva"
  • blackgamer #28
    fölösleges a 3. részt fikázni, annak is örülhettünk hogy legalább forgattak dinós filmet
    mert ugyebár 2001 óta az sincs
    szal lehet rossz a történet, de akik a dinoszauruszokat szeretik azok minden résznek örülnek

    ez a hír a 4. részről pedig kacsa, hülyítik az embereket
    2008-as bemutató se tartható szerintem, azt mondták Indiana Jones 4 után kezdik, az pedig 2008 májusában lesz bemutatva
  • Librarian #27
    A Nublar szigetet napalmal lebombázták...
    (Legalábbis a könyvben!)
    Egyébként a 3. részben azok voltak benne, amik az első könyvben voltak, de a filmből kimaradtak (Pl. folyó, madárház). De ettől még nagyon szar lett sajnos. :-S
  • ZoliJ #26
    A 2. résznél kellett volna abbahagyni, az még jó volt, főleg Jeff Goldblum miatt
  • haxoror #25
    Alien Shooter 2-ben is voltak fegyveres dínók!