Ötvös Tibor

A New Line elesett a Conan jogoktól?

Úgy tűnik mégsem a New Line Cinema folytatja a barbár Conan kalandját. A legújabb hírek szerint a John Rambo és az Al Pacino - Robert De Niro nevével fémjelzett Righteous Kill gyártója, a Millenium Films szerezte meg a filmverzió jogait.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Warner Bros. elesett a Conan-jogoktól és akkor még úgy tűnt, hogy a New Line Cinema folytatja a sorozatot. Ám ma kiderült, hogy a végső befutó az a Millenium Films lett, amely a John Rambo és a Righteous Kill című thriller elkészítéséért is felel.



Az újabb váltás oka nem ismert. Mindenesetre a stúdió már most egy többrészes sorozatban gondolkodik. Az alapokat Robert E. Howard regényei szolgáltatják majd, a forgatást jövő tavasszal kezdik meg. Az is biztos, hogy az eddig ismert King Conan cím is már a múlté.

Mindenesetre a stúdiónak fel kell kötnie a gatyáját, hiszen ekkora volumenű alkotás még nem került a céghez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szacsi #11
    ja, az iskolában egészen biztosan torzókról meg gnómokról tanítanak, lol.
    akkoriban még a vér is suhogott, ejj. mára már ezt is kiírtottuk. :C
  • YakHead #10
    Hát én nem vagyok valami nagy művészettörténész, de akárhány amforát vagy ókori görög falfestményt láttam ott a harcosok kezében pajzsot és lándzsát láttam, fejükön pedig a jellegzetes sisakot. Testpáncélt nem nagyn láttam, de ha volt is tuti nem fémből készült akkor még. Egyrészt baromi nehéz lett volna és nem tudtak volna normálisan mozogni benne. Bőrből készült testpáncél biztos volt, de az sem volt még akkor annyira jellemző.
    A spártaiak feje nem hiszem, hogy az időjárás miatt főtt volna. Harcosok voltak és baromira nem érdekelte őket ha esett az eső vagy fújt a szél
    Visszatérve erre a Conan dologra a cikk végén ott figyel Robert E. Howard neve. Meg is van tőle egy novellagyűjteményem. Persze rongyá is van olvasva annak rendje és módja szerint. Szerintem egy 300 típusú környezet nagyon is illene ahhoz az íráshoz. Persze kicsit lehetne színesebb a környezet. Az sem érdekelne ha telepakolnák CGI-vel. Végül is Fantasy és nem történelmi regény. Ha csak fele olyan látványosra meg tudnák csinálni, mint ahogy az én képzeletemben élnek a történetek, akkor már megéri megnézni. Mondjuk kiváncsi vagyok ki alakítaná Conan-t. Swarzi jó volt ugyan, de nem az igazi.
  • Wittgen #9
    Görögök annak idején csak a kezükben hordtak páncélt, mint a filmben is. Ugye náluk akkoriban elég meleg volt, így a fegyvermestereknek eszükbe sem jutott testet fedő páncélt kreálni...

    Amúgy meg jól jönne egy hentelős Conan-film, bár nekem a Swarcis filmek is elég jók még mindig.
  • Loverman #8
    ja tényleg nincs semmi története, csak az iskolában tanítják, lol...
  • pauly #7
    Pff én a 300-at alig bírtam végignézni...
  • feamatar #6
    300 és történet???? ööö lamit keverhetsz XD
    látványban nekem vicces volt az egész... páncél nélküli spártaiak meg hasonlók...
  • Darth Sith #5
    olyan technikával készüljön mint a 300, és akkor egy igazi darálós, látványos és történetileg is összerakott filmet kapunk
  • Nyarlathotep #4
    Jó lenne ha olyan technikával készülne a film mint a Beowulf, és akkor akár Arnold lehetne újra Conan!
  • knightbali #3
    Woody Allen
  • kanduhr #2
    És ki lesz az új Conan????