Ötvös Tibor

Újabb Bloodrayne 2 trailer a neten

A Bloodrayne 2: Deliverance csak DVD-n jelenik meg, ami a trailer alapján nem is meglepő. De Boll nem nyugszik. A héten mutatják be Postal című alkotását, a direktor jelenleg a Far Cry moziváltozatát forgatja.

Megérkezett Uwe Boll újabb alkotásának végleges előzetese. A csúnyát hasalt Bloodrayne folytatása - elvileg - világszerte csak DVD-n lesz kapható és ezúttal valóban nem szerepel majd egyetlen ismertebb név sem benne.


A főszereplő Kristanna Loken helyét Natassia Malthe veszi át, aki legutóbb a szintén csúnyán leszerepelt DOA - Élve vagy halva egyik szereplője volt. A film gonosza Billy, a kölyök lesz, akit Zack Ward alakít. A színész egyébként zsinórban a második Boll-filmben égetheti le magát (a Postal a napokban debütál Amerikában).

Boll emellett megkezdte az egyik legjobb FPS filmváltozatának munkálatait is. A Far Cry részletei egyelőre nem ismertek, jelenleg Kanadában veszik fel a filmet. És hamarosan jön a Dungeon Siege is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jagi #19
    Ahhh, bazeg... a SuperMarióból nem akar Boll filmet csináni?
    ezek annyira szarok, hogy már rendesen sikítok, ha meghallom a nevét.
    Szerencsére a transformert nem ő csinálta... nem is lett annyira szar szvsz.
    Mivel kedvelem a témát nekem tetzsett is, de azért bele tudnák kötni 1-2 dologba ott is.
    ebből a trailerből meg lószar sem derül ki, ha ez a csávó meg meg akarja csinálni a Diablo film változatát, személyesen küldök neki levélbombát

    egy nagy LOL az egész... a Doom még csak csak... Resi asszem az 1-et láttam a többiben meg már tudom is mi van :)

    a Postal 2 nem érdekel... a DS viszont igen, de az is szereles nyálgép fos lesz sztem, de ha nem egy semmit vondó lényegtelen üresség... ne legyen igazam, sajna ennyi, pedig a gamet szeretem
  • Shep #18
    Hát a snittek jobbak, csak figyeld meg.
  • Kmarha #17
    ja, Alone in the dark. Láttam én is már hasonló "filmet". Melyben nem volt köze egymáshoz az egymást követő két mondatnak, a történetnek se füle se farka. Mondjuk a színészi játék a 10-es skálán nem volt 0, kb 2 körül mozgott. JA, a szex jelenet külön élmény volt.

    Láttam már ilyent szex filmben. Két ember, féri és nő beszélget egy árúházba:

    "szia, látom tetszik az ágy
    ja, nagyon kényelmesnek néz ki
    igen? Az enyém is az.
    ahhh ahhha ahhh ahhh (ja, éppen dugnak)"

    sok köze volt a történethez. A zenékről nem is beszélve.

    Fordulat? Nuku. Végkifejlett? Semmi.

    Tényleg láttam még ilyent. Azt is úgyan úgy leszaroztam, mint a Boll féle AitD-ot. Miért? Mert teljesen megérdemli.

    Tényleg, egy értékelhető van eddig minden, álltalam látott, UB filmben. Az pedig a környezet, a színterek, a ruházat. Az teljesen korrekt. De ettől még messze nem merném filmnek nevezni ezen "alkotásokat"
  • feamatar #16
    ja egyébként én asszittem már a D&D első része is sux volt...
    egyébként az in the name of the king egyik trailerje alapján azt mertem remélni hogy jó lesz, még akkor is ha there is a man who is called Farmer vagy valami ilyesmi megszólalás nem volt valami bíztató... meg sajnáltam is hogy megjelenés előtt már vagy 2000en adtak rá 1es szavazatot az IMDBn...
    no de egy másik trailer kiábrándított belőle... remélem nem lesz olyan szar...

    csak azt nem értem miért a dungeon siege, miért a postal, és miért a house of the dead amiknek szinte storyja sincs?? de anno miért pont a street fighter tököm se tudja melyik rendezőnél...

    a postal talán lesz annyira rossz film hogy jó legyen...
  • feamatar #15
    én láttam egy jó jelenetet Uwe Boll filmben!!!!!!!!!!!!!
    arról volt szó hogy haver hozzám vágta House of the Deadet mondván ilyen szart még nem láttál... és részben igaza volt!!! ingame képek a filmben LOL hatalmas LOL, megaLOL...
    DE!!! és itt jön a de!!!!! olyan női melldobálás volt benne!!! mindenkinek látnia kell, ok hogy be volt burkolva a cucc, de baywatch szégyenítő volt, belassítva!!!!

    szal az a 10 másodperc miatt mindenki nézze meg XD
  • gplay #14
    Hát én nem utálom szegény Boll bácsit, de nem is kedvelem. A Postal filmet viszont várom.
  • avman #13
    monnyuk a d&d 2. része, mint film, hígfos volt, értékelhetetlen szar még egy tv filmnek is.
    az általad felsorolt filmek valóban kb. ugyanazon a szinten állnak forgatókönyv és sztori szempontjából, talán csak a megvalósítás nem volt annyira gagyi, mint a boll filmek esetében. kivétel talán az alone in the dark, ott a külcsín felvette a versenyt az említett filmekkel. bár mintha a költségvetésük sem állt volna egyazon szinten...
    tény, h boll sorban nyírja ki a gémekből készült filmeket, de kb. mutassatok valait, aki nem valami harmatgyenge szart csinált egy jól bejáratott franchise-ból. talán csak a silent hill filmm lóg ki a sorból.
  • 1Obi1 #12
    De gagyi, apám..
  • knightbali #11
    Ez a trailer egy fos.
  • RaveAir #10
    Úgy tűnik, hogy manapság hordaösztönből igencsak utálják Bollt. Láttam egy pár filmjét, és engem sem varázsoltak el eddig igazán, de...
    Szerintem az Alone in the dark c. filmje semmivel sem lóg ki más akció/horror filmek közül. Köpködni csak amiatt lehet, hogy a játékhoz semmi köze.
    A Bloodrayne elég gyengére sikerült, de nagyjából azonos szinten van a Dungeons&Dragons2-vel. Mindkettőt feszengve néztem végig, mert nem nagyon tudtak lekötni. Ezért nem is nagyon esnék kétségbe a második részt nem látnám.
    Ettől függetlenül a Dungeon Siege és Postal filmekre annál inkább kiváncsi vagyok... Még az is lehet, hogy jó sül ki belőlük.

    Amúgy számomra a Doom, Alien vs. Predator és Resident Evil filmek sem voltak jobbak, mint Uwe Boll filmjei.