Ötvös Tibor

Roger Avary a Wolfenstein rendezője

Roger Avary forgatókönyvíró-rendező a Silent Hill folytatása helyett inkább egy másik játék alapján készüló film direktori székét vállalta el. A Castle Wolfenstein az ID Soft nagysikerű akciójának első mozis verziója lesz.

Nemrég számoltunk be róla, miszerint Roger Avary kilépett a tervezett Silent Hill folytatásából. Akkor a rendező távozásával indokolta távolmaradását, ám ma kiderült, hogy bizony más (is) állt a háttérben. A szintén Silent Hill-t otthagyó producer, Samuel Hadida Avaryt választotta a készülő Wolfenstein 3D mozis változatának direktorává.

"Már azóta játszadozom egy történet megírásával, mióta először beszippantott az ID Soft játékának világa" - nyilatkozta az újdonsült rendező. "Most jött el az idő, hogy kicsináljunk pár rosszfiút, felrobbantsunk pár hidat és felégessünk pár bunkert."

Avary egyébként csupa jó ajánlólevéllel rendelkezik. Eddig olyan filmek elkészítésében működött közre, mint a Ponyvaregény vagy a Beowulf Robert Zemeckis-féle változata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrTressy #7
    Remélem a multit filmesitik :) Rtcw forever :D
  • Wittgen #6
    Avary csinálta szerintem eddig a legjobb adaptációt - Silent Hill (értem ezalatt, hogy hű maradt a játék világához és sztorijához, karaktereihez) - így reménykedve várom a Wolf3D feldolgozást....fiatalkorom egyik meghatározó műve a doom1-2 mellett... Csak azt sajnálom, hogy annak idején nem őt szerződteték le a Doom írására és rendezésére, akkor biztosan nem egy klisés, a játéktól szinte idegen filmet kaptunk volna.
  • Sanyix #5
    Hát ez legalább nem csak lövöldözés úgy simán, hanem zimbes-zombis génmanipulálós rejtélyes lövöldözés, ebből még filmet is lehet kihozni :)
  • moRtiZ #4
    Avary bacsiban sose csalodtam, nem ennel a filmel akarom elkezdeni. Az alapanyag ott van a szeren, en iD fanatikus vagyok, minden adott hogy megcsinaljak az evtized filmjet :)
  • Sparrow79 #3
    Örömmel hallom. Imádom azt a játékot. :)
  • asztosz #2
    Reméljuk jó lesz.
  • Oblivion 5 #1
    huh...ez állat lesz!