Szekeres Viktor

Az HBO a poligámia mellett

Nem olyan régen már mi is megismerhettük Bill Henricksont és kedves családját, amikor is a magyar HBO bemutatta az anyacég legújabb sikersorozatát, a Hármastársakat, melynek alig pár napja a harmadik évadát is megrendelte a csatorna.

Tabutémák kendőzetlen kitárgyalása, mindig is ez volt az HBO ki nem mondott filozófiája. A Hármastársak sem cáfolt rá erre a tételre, hiszen eleddig nem sok amerikai sorozat révén nyerhettünk bepillantást abba, hogy miképpen is élnek a poligámia hívei, hogyan töltik mindennapjaikat azok, akik a többnejűségben hisznek.


Bill Henrickson három feleségével osztja meg otthonát a Hármastársakban és ez az együttélés családon belül és kívül rengeteg bonyodalmat kavar. A nézőket is érdeklő bonyodalmakat, hiszen a hetente 1,8 milliós nézettséggel bíró sorozatból az HBO megrendelte a harmadik 12 epizódos etapot, ami azt jelenti, hogy jövőre is láthatjuk képernyőinken a meglehetősen illusztris színészgárdát: Bill Paxtont, Jeanne Tripplehornt, Chloë Sevigny-t, Ginnifer Goodwint és Harry Dean Stantont.

Arról, hogy nálunk mikor kerül műsorra a második évad, egyelőre nincs hírünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!