Szekeres Viktor

Vanished: választ kapunk mindenre?

A tavalyi év egyik sokak által várt sorozata volt a Vanished. Az egy emberrablás körül bonyolódó eseményekről szóló krimisorozat azonban megbukott, ám most elvarrhatják az elvarratlan szálakat.

2006-ban a Fox csatorna úgy vélte, hogy a Prison Break utáni idősávban a nézők és a Szökés rajongói szívesen néznének meg egy hasonlóan egész évados történettel bíró sorozatot, mely a Helyszínelőkkel ellentétben nem 45 perc alatt, hanem nagyjából 1000 percnyi műsoridő leforgása után oldja meg az igen szövevényes bűnügyet.

A Vanished premierjét azonban meglehetősen nagy apátia kísérte, mely következtében a Fox úgy döntött, hogy nem rendel újabb részeket a sorozatból (az utolsó pár rész már le sem ment adásba) és így a rajongók hoppon maradtak, hiszen a készítők a 13. epizód végére nem kerekítettek megoldást.

Az E.Online szerint azonban lehetséges, hogy a rajongók mégis csak megkapják a várt válaszokat, hiszen úgy tűnik, hogy az ugyancsak Foxos Bones (Dr. Csont) című sorozat 3. évadának egyik részében le fog hullni a lepel a titokról. Hogy miképpen, az még kérdéses, de a remény ismét él.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!