Szekeres Viktor

Az év scifisorozat sikere a TV2-re tart

Bár indultak népszerű és kevésbé népszerű szériák is 2006/2007-ben, mégis az egyik legnagyobb visszhangot a SciFi Channel minisorozata váltotta ki, melyet az AXN-es premier után végre a nagyobb közönség is megismerhet.

A SciFi Channelnek szokása, hogy évről-évre minisorozatokkal örvendeztesse meg nézőit. Ilyen minisorozat volt a Battlestar Galactica feldolgozás felvezető 3 órás filmje, de hasonlóképpen láthatták Amerikában (és ésőbb idehaza is) a minisorozat státuszú Földtenger-sorozatot, az 5 nap az életet vagy a képregény-adaptáció Painkiller Jane-t, amelyből utóbb sorozat is készült.

Úgy tűnik az Elveszett szobát (Lost Room) nem fogja utolérni az a végzet, hogy sorozat készülhessen belőle, így a rajongóknak meg kell elégednie 3*90 perccel, amely azonban kellőképpen misztikus és rejtélyes, hogy lekösse a nézőket. A TV2-n augusztus 8-tól, a Hősök helyén bemutatandó minisorozat történetéről vétek lenne elárulni sok mindent, elég annyit tudni, hogy a Peter Krause (Sírhant művek) által alakított nyomozó egy titokzatos tárgy jóvoltából titokzatos helyekre bukkan egy motelben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • masek #7
    ütött, én még reménykedek, hogy rábólint a sci-fi ch.
  • DeedY #6
    én személy szerint nagyon sajnálom hogy nem lett belőle nagy sorozat, az a 3 rész rettenetesen jó lett
  • ldavid #5
    kíváncsi vagyok, majd megnézem
  • nickb #4
    Tényleg jó sorozat volt, mégha csak mini is...

    Nem tudom ti hogy vagytok vele de én már nem tudnám végignézni a sorozatot azután hogy egy 3részes miniben lelövik a poénokat és tudom a végét is. Az ötlet jó, láttam már szarabb sorozatot is, kár hogy nem sikerült neki.
  • PrisonMan #3
    annyira jó, hogy a szerző előre látja a jövőt...
    Kedves Viktor! Maga a SciFi Channel-nél dolgozik? ...
  • winnie #2
    "de hát sorozanak szánták, de a pénzt nem kapták meg egy teljes szezonra sem, "

    mininek szánták és a scifi a nézettség alapján szokott dönteni, így mág lehet sorozat belőle.
  • Saigon #1
    A tavaji év egyik legjobb tv-s "alkotása". Kár, hogy a vége kicsit elkapkodott, de hát sorozanak szánták, de a pénzt nem kapták meg egy teljes szezonra sem, pedig lehetőség lett volna rá, a történet egyedi.

    Mindenképpen meg kell nézni.