Ötvös Tibor

Matt Damon mégsem lesz Kirk

Matt Damon egy internetes interjújában elárulta, hogy nem vállalta el az ifjabb Kirk kapitány szerepét a készülő Star Trek XI-ben. J.J. Abrams így kénytelen egy, a huszas évei közepén lévő színészt keresni.

Egyértelművé vált, hogy a J.J. Abrams terve nem válik valóra. Az ifjabb Kirk kapitány szerepére kiszemelt Mat Damon ugyanis egy internetes interjúban kijelentette, hogy nem vesz részt a Star Trek XI elkészítésében. A hamarosan A Bourne ultimátumban harcoló színész utódját már keresik is. Abrams elárulta, hogy az ideális jelölt egy, a huszas évei közepén lévő, jó testfelépítésű, tehetséges színész.



William Shatner azonban újfent felölti magára az immáron megöregedett Kirk kapitány jelmezét, ám nem sok szerepe lesz. Spock azonban már más tészta. Kirk hűséges barátja szerepében a Hősök gonosza, Zachary Quinto lesz látható. Leonard Nimoy, az eredeti Spock azonban szintén cameózik egyet.

A történet az Űrakadémián játszódik, ahol a két barát első, közös kalandját éli majd át.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Hát a teleportálás gondolatát azért elvitatnám, mint érdemet a Star Trektől, kicsit korábban létezett már:)
  • dillen #3
    Így van Csillagflotta a neve. Nyarlathotep na humorizáld el a dolgot minden idők legjobb sci-fi-jéről van szó. Rengetek kutatót tudóst inspirál a Star Trek mái napig, a mobiltelefon is nekik köszönhető ja és maga a teleportálás gondolata is.
    Ezt a film készítői azért találták ki mert az egyik felvételre nem érkezet meg időre az űrkomp modellje ás kérdezték akkor hogy jutnak le a felszínre : hát csak ott teremnek :)) lol
  • Deffyant #2
    A cikkírónak ajánlom figyelmébe, hogy az "űrakadémia" mint olyan nem kifejezetten pontos, mert az intézményt Csillagflotta akadémiának hívják.
  • Nyarlathotep #1
    Biztos az első csók is elcsattan köztük!