Ötvös Tibor

A millió dolláros bébi képregényfilmben

Hillary Swank is beadja a derekát - ha csak pár pillanat erejéig is. A kétszeres Oscar-díjas színésznő ugyanis feltűnik majd a Robert Downey Jr. főszereplésével készülő Vasember című filmben.

Hillary Swank tehetséges színésznő. A fiatal hölgy eddig kétszer érdemelte ki az Akadémia elismerését (A fiúk nem sírnak valamint A millió dolláros bébi filmekben nyújtott alakításáért), ám legutóbbi munkája alaposan megosztotta a rajongóit. A tíz csapás főszerepével bekukkantott a horror-thriller világába, ám ez eléggé szerencsétlen húzás volt a részéről.


Az első kép a filmből

Swank kisasszony ezúttal ismét egy számára eddig idegen műfaj, a képregényfilm világában tesz kis kirándulást. Egy rövidke szerep elejéig feltűnik ugyanis a Jon Favreau rendezésében készülő Vasemberben, melyben így Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow és Jeff Bridges partnere lesz. Egyes pletykák szerint Samuel L. Jackson is szerepel a filmben, mint Nick Fury.

A rajongók azonnal megkezdték a találgatásokat. Egyesek Fekete Özvegy szerepében látnák szívesen Swank-et, míg mások szerint csak egy rövidke jelenete lesz a filmben. Majd kiderül. Mindenesetre az eredeti tervek szerint a Transformers előtt kellett volna bemutatni az első teasert a Vasemberből, ám ez végül nem jött össze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)