Szekeres Viktor

Új csatornát indít a magyar HBO

Az HBO hazai gyermeke eddig sem szűkölködött tévécsatornákban, hiszen az "igazi" HBO mellett az HBO2, a Cinemax és a Cinemax 2 is az HBO tulajdona (sőt, az AXN, az AXN SciFi és az AXN Crime is HBO-gyermek), de a jóból úgy tűnik, hogy sosem elég.

Az újonc HBO Comedy a tervek szerint az ősz első hónapjában robbanhat be a magyar médiapiacra és a csatorna nevéből is megállapítható, hogy a tematikus tévék sorát fogja gyarapítani, hiszen az HBO Comedy-n kízárólagosan vígjátékokat, komédiákat és komédiasorozatokat láthat majd a nagyérdemű.

Az HBO Comedy a tervek szerint a hét minden napján, a nap 18 órájában jelentkezik műsorral és a tervek szerint első körben olyan, nem rég moziban vetített filmekkel csillapíthatjuk nevetésigényünket, mint a Rózsaszín párduc, az Anyád napja, a Csak lazán, vagy a Sandra Bullock-féle Beépített szépség első két része. Természetesen a csatorna a sorozatokat sem fogja hanyagolni, így az HBO népszerű, nevetettő sorozatai közül a Nancy ül a fűben, a Házi háború és a Futottak még is fel fog tűnni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #7
    Mert gondolom egy sajtóközlemény alapján készült.
  • Broafka #6
    ennek a cikknek egy kettő része miért van benne majdnem szószerint a TV újság cikkében? :-/
  • Quantumleap #5
    Nekem ez totál közömbös hír. Az AXN-t sem lehet fogni, pedig kábé fél éve azt írták, hogy mindenhol lehet majd.
  • Derapo #4
    Simán fizetős.De nem olyan rossz,én szoktam nézni,vannak rajta elég jó filmek,bár csak angolul tom lesni.
  • Broafka #3
    hmm, arról nem szól a pálma hogy ez vajon külön fizetős lesz mint a sima HBO, vagy mezei embereknek is lehet majd fogni...
  • Lyan Kyj #2
    ÁÁÁÁ:D Remélem jópár sitcom is bekerül az ajánlatba!
  • Su0my #1
    De jó lenne! Csak ezt nézném! Igaz, kevés olyan filmet csinálnak manapság, amin őszintén és teli szájjal lehet nevetni (tegnap este 10-től negyed 12-ig fuldokolva röhögtem, Horrorra Akadva 4, tisztelet a kivételnek.. Amúgy nem érdekes, hogy az igazán szórakoztató filmek egy jó nagy része (relatíve) kisebb költségvetésből készül? tehetséges emberek kellenének a mai filmiparba). Jó ötletnek tartom!