Ötvös Tibor

A Fox nem mehet a Comic Con-ra

Alig hét nappal a 2007-es Comic Con megnyitója előtt a 20th Century Fox bejelentette, hogy nem vesz részt a fesztiválon. A stúdió számos, többnyire korhatáros filmet mutatott volna be, ami miatt a szervezők felárat számoltak volna fel nekik.

Minden évben megrendezik a képregényrajongók által nagyon várt Comic Con nevű fesztivált. 2007-ben sem lesz másként, ám filmes fronton egy "kiállítóval" kevesebb lesz jelen. A 20th Century Fox ugyanis nem jelenik meg a fesztiválon, pedig repertoárja nem nélkülözi a képregényfilmeket.

A stúdió itt mutatta volna be az Aliens vs. Predator, a Vin Diesel féle Babylon A.D. valamint a Hitman első filmes képkockáit. Itt mutatkozott volna be a Hayden Christensen és Samuel L. Jackson nevével fémjelzett Jumper is.

"A Fox egyetlen divíziója sem lesz jelen az idei Comic Conon" - jelentette be Sean Dudas, a stúdió alelnöke. "A filmek még nem voltak teljesen készek és a produkciókat csak és kizárólag tökéletes állapotban szeretnénk a rajongók elé tárni. Biztosan találunk olyan eseményt a közeljövőben, melyen pótolhatjuk a mostani kiállítást."

Így a hivatalos közlemény. Ám a Comic Con egyik szervezője elárulta, hogy a stúdiónak a szokásosnál nagyobb összeget kellett volna fizetni a helybérlésért, mivel az összes, általuk hozott film korhatáros lett volna. A Fox erre így reagált: Minek fizessek százezrekkel többet, ha a net teljesen ingyen van?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #3
    Az csak pozitív, ha a filmek korhatárosak lesznek.
  • Kozma89 #2
    Nekem 8 csak lássam az előzeteseket
  • InfectedMann #1
    Kár volt ezt kitenni mert még mindig megy a szarkavarás a Fox vs. Comic-Con ügy körül