Ötvös Tibor

Lelépett a Silent Hill rendezője és írója?

Christophe Gans és Roger Avary otthagyták az előkészületi fázisban leledző Silent Hill folytatását. A Paramount szerint a produkció halad tovább, mindössze új rendezőt és forgatókönyírót kell keresni a filmhez.

A Silent Hill tavalyi mozis változata az egyik legjobban sikerült olyan filmadaptáció, mely egy játékból készült. Ebben nagy szerepe lehetett annak, hogy a rendező, Christophe Gans nagy rajongója a Konami túlélőhorrorjának. A filmadaptáció mérsékelt sikert aratott, de annyit azért hozott a konyhára, hogy a Paramountnak megérje elkészíteni a folytatást.


Gans elmenekült Csendes Dombról

A Silent Hill 2-höz összeszedték a régi gárdát és megkezdődtek az előkészületek. Ma azonban kiderült, hogy mind a rendező, mind a forgatókönyvíró kiszállt a folytatásból. Azt nem tudni, hogy Christophe Gans pontosan miért hagyta ott a filmet (állítólag túl sok munkája van és nem ér rá ezzel foglalkozni), ám Roger Avary megosztotta az újságírókkal a saját okait.

"Nem veszek részt a Silent Hill 2-ben" - kezdte Avary. "Ha Christophe kiszállt, én sem folytatom..." A Paramount mindenesetre folytatja az előkészületeket és már meg is kezdték a direktor és író keresését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomsolo #8
    "sírtunk"

    :DDD
  • zberta #7
    mármint a resident evil...viszont ez a silent hill elég zsenge és nem is tavalyi!
  • zberta #6
    a 2 jobb volt mint az egy...mindenféle tekintetben!
  • onimusha #5
    ÁÁÁÁ, első normális game film és fojt köv.-t meg jól el fogjákb*szni, najó resident evil is jou, de sztem abból csak az első rész a második kicsit ilyen dawn of the dead-es, harmadikat azért már nagyon nagyon várjuk :D
  • Tibmanus #4
    a kiscsaj kijött egy giga octopikus szörny formájában, mindenkit kinyírt, aztán anya hazament vele, de otthon nem az várta őket asmire számítottak. sírtunk majd jött a stáblista.
  • BigPunisher #3
    egy kibaszott adaptáció sikerül az átlagosnál jobban....ott is le kell lépnie a rendezőnek... fasza
  • Seth #2
    Semmi gond nincs, adják át Uwe Boll mesternek, ő tudja hogy kell játékadaptációkat készíteni ^^
  • magyarszurke #1
    vki tudja mi lett a film vége?
    szarul vette fel a videó anno:(
    onnan,h bementek a templomba:)