Ötvös Tibor

Folyik a Die Hard 5 szereplőválogatása?

Még javában dübörög a világ mozivásznain John McClane negyedik kalandja, ám a készítők máris a következő film előkészületeivel foglalatoskodnak. A tervek szerint visszatérne Willis filmbeli felesége, Holly McClane, a rossz oldalt pedig Morgan Freeman vezetné.

A világ mozijaiban még most is forog John McClane legújabb kalandja, ám a producerek már az ötödik epizód előkészületeivel foglalatoskodnak. Bruce Willis már a Die Hard - Legdrágább az életed kapcsán kijelentette, hogy szeretne újból McClane bőrébe bújni, a másik főszereplő, Justin Long pedig alapból egy több részre szóló szerződést írt alá.

Az eddigi hírek szerint a stúdió elégedett volt a negyedik résszel, így az azt forgató stáb - Len Wiseman rendezővel az élen - készíti el a valószínű Die Hard - Most már aztán kimondhatatlanul drága az életed magyar címet kapó részt. Ma azonban kiderült, hogy Willis szeretné, ha az első két részben szereplő ex-neje is visszatérne a történetbe.

A Holly Gennerot alakító Bonnie Bedelia egyelőre nem nyilatkozott az ügyben. Ráadásul a producerek kiszemelték az ötödik rész gonoszát is. A szerepre Morgan Freemant szeretnék megnyerni, aki jelenleg is Willis-szel dolgozik a The Last Full Measure című filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TM #23
    Bizony, bizony. Nem a gépen kéne nézni, hanem menni a mozibabe, ahol a szinkronkészítők voltak oly kedvesek, és egyszer-kétszerer a "damn!" féle beszólásokat is kurvaéletbének fordították. Épp elegendő volt nekem az ilyenfajta beszéd benne. Majd mégegyszer meg fogom nézni a moziünnepen. Tegyetek ti is egy próbát vele ily módon.
  • Sbence #22
    Bruce már 60 éves lesz őszül,stb... de akkor is félkézeel fogja lepusztítani a hadsereget.
    Die Hard 8.0 Legdrágább a műfogsorod
  • Acheron #21
    Tejesen egyet értek veled!
  • Riddick21 #20
    Akinek nem tetszik a Die Hard, mehet a Harry Potterre.
    McClane-t egyetlen egyszer láttuk alkoholt inni, az első rész partyján kortyolt bele valami szar pezsgőben, egyetlen kortyot. Cigizni cigizett, de nem attól Die Hard a Die Hard. A káromkodás viszont tényleg hiányzik, bár ezt meg csak azok tudják, akik felirattal nézték, de mivel film többnyire szinkronosan futott, így talán a "fuck" szót hiányolók véleményére nem kellene alapozni, mivel a monitor játékra való;-)
  • lamella #19
    Nem rémlik, hogy az első 3 részben piált volna. A 3. részben másnapos volt, az igaz, de még egy gyógysört sem tolt be. Káromkodós is inkább a 3as volt, a többi szerintem kb 1 szinten van ebben a tekintetben.
  • Wittgen #18
    Azért nem volt rossz film, igaz az 1-2-3 részekhez képest gyengébb eresztés volt, de azért jó volt ez is. Egyedül ezt a szupehős dolgot kellett volna kihagyni (pl repülős jelenet). Ja, meg elkét volna egy adag fákkolás.
  • cateran #17
    Csatlakozom:)2x majdnem bealudtam és minimum 3x komolyan eltöprengtem, hogy én ezt nem nézem tovább...de végigszenvedtem:D És nem csak én meg te vagyunk ilyen véleményen,de az ismerőseim nagyrésze is...persze izlések és pofonok és egyéb közhelyek...:D
  • bandypappa #16
    Megnéztem a die hard 4-et és öszintén mondom egy fosrakás volt. Az alapsztori oké, de minden más tényleg nagyon szar lett szerintem. Nincs piálás, káromkodás, sima 12-es karikás film lett. Az elsö három nagyon ott volt. Mostmeg betesznek mellé egy köcsögöt, bezzeg a Sámuel l. dzsekszon ott volt a szeren. Legalább 5 ször kellett meghalnia, számoltam. Kamionbol ki repülöre át utra csücs le. Ez szinten aluli volt az elözöhöz képest. Ha most ez lenne az 1. die hard film, azt mondanám oké elmegy a film, de igy hogy szakit az alapkoncepcioval, ez már az üzletröl szol, hogy minnél többet kaszáljanak rajta. Bezzeg az új rambo film durvának igérkezi, végre egy jó kis véres akciofilm lesz a sok 3d-s trükközös gyerekakciofilm után. De ez csak egy vélemény.
  • Nyarlathotep #15
    Az 5ödik részben már senki nem hal meg, mindenki börtönben végzi!
  • Acheron #14
    Igen igen,de ott inkább az ufókat mondanám főgonosznak :)