Szekeres Viktor

Készül a Verdák 2?

A Pixar Animations évente áll elő friss filmjeivel, s miközben az idei próbálkozás, a L'ecsó a tavaly Verdák nyomdokába kíván lépni, a Pixar főhadiszállásáról kiszivárgott a hír, miszerint folytatódhat a tavaly autós animációs sikerfilm.

A JV Pixar News ugyanis megbízható forrás alapján arról tudósított, hogy a 2010-es Toy Story 3-at 2011-ben a Verdák második része követheti, ami meglepő döntés lenne, hiszen a Verdák csak szolid sikert tudhat magáénak. A korábban bemutatott Némó nyomában 800 millió dollárt és a Hihetetlen család 600 millió dollárt is meghaladó világbevételéhez mindössze 461 millióval tudott hozzájárulni.

Ha a Verdák 2 megvalósulna, az azt jelentené, hogy a Pixar menetrendje némiképp módosulna, hiszen a 2011-es premier egy évvel eltolná az eredetileg az arra az évre tervezett John Carter of Mars-ot. Természetesen az elkövetkező filmek sora nem változik, így 2010-ben a Toy Story 3 jön, 2009-ben az Up, míg 2008-ban a várva-várt WALL-E.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #4
    mert azok nem Pixar filmek.. xD

    amúgy szerintem ehhez nem is kellene folytatás

    de a vége nagyon király, mikor a kocsikból régi Pixar filmek szereplői lesznek :D
  • blitzy #3
    Én félek az animációs filmek folytatásaitól, majdnem mind nagyon balul sült el (talán pont az említett Toy Story kivétel): Shrek 2-3 (főleg a 3 lett harmatgyenge), Jégkorszak 2, stb.
  • akyyy #2
    én nem szeretem az animációs filemket, de a verdák az nekme is bejött. várom a 2 részt.
  • 00000000000000 #1
    Egyáltalán nem félek az ötlettől, mivel a Pixar eddig egyetlen egyszer sem hibázott. Filmjeiken mindig látszik a mérhetetlen minőség és igényesség.
    Mellesleg a Verdák életem legjobb animációs filmje, amit eddig semmi nem tudott leelőzni. A kritikai visszhangok miatt a L'ecsónak van némi esélye.