Ötvös Tibor

Itt a 10 000 B.C. teaser

Megérkezett Roland Emmerich legújabb filmjének 30 másodperces teasere. A 10 000 B.C.-ről túl sokat nem tudni még, ám azt már látni, hogy a látványvilággal minden rendben lesz.

A Warner Bros. feltette a netre Roland Emmerich új filmjének első, hivatalos előzetesét. A Függetlenség napja és Holnapután direktora ezúttal is nagyszerű látványvilágot teremtett a 10 000 B.C. című filmjéhez. A főszerepekben Steven Strait és Camilla Belle menekülnek majd az őskorban.


A történet abban az időben játszódik, mikor még mamutok jártak a Földön. A 10 000 B.C. főhőse egy fiatal vadász, aki seregével elindul megmenteni kedvesét, aki egy letűnt civilizáció utolsó tagjainak karmaiba esett. Útjuk során számtalan veszély les rájuk: kardfogú tigrisek, megvadult őskori vadállatok, sötét erdők.

A bemutató 2008. március 7-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • daneelolivaw #19
    én történet szerinti sorrendben olvastam, ami így van: először novellák, Acélbarlangok, Mezítelen nap, Hajnal bolygó robotjai,Robotok és Birodalom,Csillagok, akár a por,Az űr áramlatai,Kavics az égben,Alapítvány előtt,Előjáték az Alapítványhoz(az egyik kedvenc regényem),Alapítvány,Alapítvány és Birodalom,Második Alapítvány,Alapítvány pereme,Alapítvány és Föld. a kronológia szerint így követik egymást a könyvek. Ha így akarod olvasni, akkor vedd meg a szukits kiadótól az öt kötetes Asimov teljes Alapítvány-Birodalim-Robot univerzumát.

    tényleg jó lenne egy jó kis Elijah Baley-s vagy Hari Seldonos regény, én befizetnék rá...
  • magyarszurke #18
    köszi:)
  • Wittgen #17
    Jó film lesz ez, jó kis fantasy.
  • mrzool #16
    * Foundation (1951)
    * Foundation and Empire (1952)
    * Second Foundation (1953)
    * Foundation's Edge (1982)
    * Foundation and Earth (1986)
    * Prelude to Foundation (1988)
    * Forward the Foundation (1993)
  • mrzool #15
    Ugyan létezik egy kronológiai sorrend, én azonban azt javaslom, hogy úgy olvasd el, ahogy Asimov anno kiadta őket. Én így tettem, és nem bántam meg. Tuti máshogy jött volna le az egész, ha mesterségesen felborítom ezt, és 'valós idő' szerint állok neki olvasgatni.

    Tehát először Alapítvány, Alapítvány és birodalom, Második Alapítvány - aztán jöhet a többi. Google it.:)
  • magyarszurke #14
    ez off lesz:
    már régóta gondolkozom,h olvassak Asimovot,csak ne mtom,h történetbe melyik az első könyv.
    szal meg tudnád mondani,h melyik hogy jön,és h melyik van melyik után?
    ja meg hogy melyik melyik témakörben van:)
  • newil #13
    Régebben mintha olvastam volna,hogy az Alapítvány/Alapítvány és Birodalom/Második Alapítványból esetleg film készűl.Bár az igazat megvalva legalább 3 részesre kéne tervezni a történetét.
  • YakHead #12
    Te inkább egy "Acélbarlangok" vagy "Mezitelen Nap" filmre ülnél be mi?
    Én imádom az ilyen se füle se farka filmeket. Soha nem keresem a "valódi mondanivaló"-ját, mert akkor nem tudnám élvezni a filmet.
    (nem ide tartozik ugyan, de kiváncsi vagyok miért nem veszik elő Asimov regényeit. Na persze nem úgy, mint az "én a Robot"-nál, hanem kicsit normálisabban ugye.)
  • daneelolivaw #11
    jézus mária, erre a filmre biztos nem fogok beülni...
  • djukel #10
    Ha Biblia szerint csak 6 ezer éve van ember a Földön, akkor ezek kik voltak?