Szekeres Viktor

Itthon a Shrek 3 leverte az induló Transformerst

Szerencsére nem, mint vak a poharat, de mégiscsak a Harmadik Shreket látták országos viszonylatban a legtöbben, így a Transformers benga robotjainak be kellett érniük a második hellyel. Ennek ellenére siker a robotos film.

A lista valamennyire fals lehet atekintetben, hogy a Transformers péntek óta van a magyar mozik műsorán premier előtt és kedd óta megy "hivatalosan is", s ez alatt az idő alatt, vagyis péntektől a mozis hét utolsó napjáig, szerdáig 47 ezren látták Michal Bay bugyuta, ám überlátványos nyári popcornmoziját.

Annál nagyobb meglepetés volt, hogy a film, az első igazi hétvégéjén már csak 37253 nézőt vonzott a filmszínházakba, így a negyedik hete műsoron lévő Harmadik Shrek egy hajszállal is, de 37 940 nézővel jobban teljesített, mely mindenféleképpen nagy fegyvertény a zöld ogre részéről, hiszen egy premierfilm nyilvánvaló előnnyel indul egy hetek óta adott filmhez képest.

A robotok ezzel idehaza 87 millió forintnál tartanak egyelőre, míg a Harmadik Shrek 530 milliónál és 550 ezer nézőnél járva szinte biztosra vehetően a 2007-es év legnézettebb filmje lesz Magyarországon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 1Obi1 #26
    Hát a Shrek maga a hülyeség, sokkal bugyutább mint a Transformers.És nem csak a hamradik részére értem, hanem az egész trilógia egy kalap sz*r.
  • games4ever #25
    hopp az a ha elkerülte a szemem, de a mondanivalón nem változat:P és nem is azt írtam, hogy nem tud olvasni, hanem hogy egyszerre miért nem megy a kettő(mármint az olvasás meg a filmnézés) és ha már itt tartunk, akkor se kezdtem nagybetűvel a mondatelejét és most se fogom:P, ha nem tetszik akkor ne olvasd el:P(a helyesírás nem szokott zavarni egy fórumban, szerintem mindneki érti, hogy miről írok/unk, ha véletlen hibák kerülnek bele, attól még érthető szerintem, de mindenkinek mások az igényei...;) )
  • Penge4 #24
    Szerintem azt írta, "Ha én moziba mennék..." szóval nem tudom ebből neked hogy jött le, hogy ment is moziba.
    Azt meg már én is leírtam, hogy az, ha valaki nem szereti a feliratos filmeket nem egyenlő, hogy nem tud olvasni, vagy ha már itt tartunk, akkor helyesen írni és a mondatot nagybetűvel kezdeni a fórumhozzászólásban.

    Azzal nem vagyok kisegítve, hogy minden harmadik szót értem és minden ötödiknek tudom a jelentését kapásból, ha meg feliratot is olvasok mellette a filmre és az angol szövegre is figyelek, az meg már nem kikacsolódás, szóval így kénytelen vagyok az olvasásra hagyatkozni.
  • games4ever #23
    érdekes hozzáállás:D akkor minek adtál ki érte 1300 HUF-ot, tudtommal kiírják hogy feliratos, szóval látnod kellett hogy feliratos és ha nem szereted a feliratos filmeket, akkor nem ülsz be rá a moziba, másik meg hogy mai világba nem árt megtanulni angolul, mert nem jársz rosszul vele...az meg hogy nem tudsz egyszerre olvasni meg nézni a filmet egy XxY méretű filmvásznon nah az a no comment:DDD, nem bántásból írom, de ez így tényleg hülyeség, amit írtál:P(szerintem:D:P)

    az meg hogy Szekeres Viktor ilyen "érdekes" cikkeket ír, kinek tetszik, kinek nem, de általában nem:D, de majd megszokjátok, én ezen már nem húzom fel magam, bár az a bugyuta igen erős volt xD
  • sopi #22
    Shrek és Transformers? LOOLLL Akkor inkább mértnem Shrek és Sziklák szeme :D jah hogy a sziklák szemére nem ülnek be 6 éves kortol :D no comment...ugyanez itt is
  • Csaba42 #21
    No comment a hsz-ed, olvasni és gondolkozni luxus.
  • gorbedome #20
    Immovable, azért ovatosan bugyutáznám le M. Bay rendező producert, mert eddig nagyon is jó filmeket csinált. Néhány példa a "bugyuta" filmjeiből: Bad Boys 1-2, A Szikla, Armageddon...stb. Nem tudom melyik tetszett melyik nem, de ha ezeket is leszólod akkor NO COMMENT!
  • Csaba42 #19
    De érdekes, hogy mindenki a "bugyuta" szón akadt ki, de a "popcornmozi" az nem zavarja =tisztelet annak, aki magán az egész cikken kiakadt az író elfogultsága miatt). LOL?
  • Csaba42 #18
    Szerintem el van ez számolva, mert anyu keres kb. 125k-t, apu meg kb. 150 k-t, és ők átlagfizetéssel élnek. Hol olvastad/hallottad ezt a 300k-t? Mert sztem ez túl sok, max valami "hozzáértő" F*-párti találhatta ki (vagy csak én vok lemaradva, de jobban, mint a borravaló).

    85 Hz-en megy, 1024*768-ban (85 alá sose adnám, előbb a felbontást). Tudom, mobilomra is van könyvszerkesztő, de rettenetesen sz*r mobilról olvasni. Akinek ez kell, mert ez "menő/trendi/modern/stb.", az sztem szánalmas.
  • immovable #17
    "Michal Bay bugyuta, ám überlátványos" No comment!