Ötvös Tibor

Négy gonosztevő Batman ellen?

Szép lassan szaporodik a The Dark Knight című képregényfilm szereplőgárdája. Eddig Heath Ledger, mint Joker és Aaron Eckhart, mint Kétarc voltak Batman ellenfelei. Ám nemrég egy videóban feltűnt a Madárijesztő is és a legújabb hírek szerint Rébusz is feltűnik a színen.

Az utóbbi időben egyre-másra jönnek az információk a Christopher Nolan rendezte The Dark Knight című képregényfilm forgatásáról. Láttunk már képeket Jokerről, egy amatőr videót a Madárijesztőről, ám most újabb gonosztevőről érkezett hír.

Belső források kiszivárogtatták, hogy a Harvey Dent (a későbbi Kétarc) szerepében feltűnő Aaron Eckhart maszkja is elkészült, melyet a filmben használni is fognak. Eszerint Bruce Wayne egykori legjobb barátja már a második epizódban átáll a rossz oldalra. Madárijesztő és Joker szereplése már szinte tény és tegnap bejelentettek egy új karaktert is.

A képregényrajongók bizonyára emlékeznek a Mindörökké Batman örökké mosolygó gonosztevőjére, akit Jim Carrey alakított parádésan. Nos, a legújabb hírek szerint a The Dark Knight negyedik rosszfiúja Rébusz lesz, akit Anthony Michael Hall kelthet életre.

Az MTV oldalán lévő beszámoló alapján a történet elején Batman és Gordon felügyelő azon vitáznak, hogy először Jokertől vagy Rébusztól szabaduljanak-e meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PSone #13
    http://movies.yahoo.com/movie/contributor/1800355003/photo/534248
  • PSone #12
    Szerintem Anthony Michael Hall jó választás rébusz szerepére. Viszont JOker szerepére választott Heath Ledger nem a legjobb, joker szerepére inkább James Marsden-t tudtam volna elképzelni őt még nagyon sminkelni se kell mert alapból hasonlít jokerre amikor pl mosolyog. itt van pár kép róla:
    http://movies.yahoo.com/movie/contributor/1800355003/photo/196832
    http://movies.yahoo.com/movie/contributor/1800355003/photos
  • Hesztia #11
    Az sem biztos, hogy benne lesznek...a Madárijesztős felvétel egy vicc. De ha neked az a vágyad, h bukás legyen, akkor meg sem szólalok.
  • Szkifi #10
    Anthony Michael Hall jó arc! :D
    A Holtsáv című sorozatban ő a főszereplő és szerintem jól alakít.
  • Nyarlathotep #9
    Egy 1.5, vagy 2 órás filmbe 4 főgonoszt beletenni, így max fél óra mindenkire... nevetséges! Remélem bukás lesz így a film, mert ez így vacak! Miért nem lehet max 1-2 gonosz, és az gondosan kidolgozni mint az első 1989-es Batman filmben????
  • Loverman #8
    na, még itt is ovis szinten vunk, hogy nem tudjuk tisztelni más véleményét?;)
  • Picizöldfül #7
    Én csak attól félek ,nehogy a Pókember sorsára jusson...sok ellenfelet és történést akarnak egy filmbe belezsúfolni,aztán egy totális ütemtelenség alakul ki belőle..:(
  • Sabcsee #6
    Jó lesz a 4 gonosz!Legalább tele lesz eksönnel,és a rendező miatt nem agggódok.
  • DoctorJohnson #5
    ohmájgád, ízlésficam rulez
  • Broafka #4
    szerintem a Mindörökké Batman volt a legjobb a Batman sorozatok között, talán pont Carrey miatt...