Szekeres Viktor

Képregényben is megjelent a Supernatural

A képregény-vásárló korosztály körében is népszerű tévésorozatokat idővel eléri a a comix-végzet és megjelennek rajzolt formában is. Ha pedig szerencséjük van a rajongóknak, akkor nem a sorozat interpretálását lehet megvenni, hanem új sztorikat.

Nyilvánvaló, hogy nem egy Grace klinika, Doktor House vagy Helyszínelők jelenti a legfrissebb képregényes sorozatadaptációt (habár CSI-képregények akadnak bőven), hanem a CW tini, rémisztgetős sorozata, a Supernatural (itthon Odaát) került sorra.

Az "Origins", vagyis "Eredetek" alcímet viselő történetfüzér a címhez méltóan a Supernatural első epizódja előtt történteket meséli el. A Winchester családra fókuszáló hatérszes minisorozat leginkább az apa, John kalandjaira koncentrál, de persze az ifjú Sam és Dean is megjelenik a füzetekben, melynek első részét a kiadó egyik sztárírója, Geoff Johns jegyez.

A képregényt a Batman és Superman-füzeteket is publikáló DC egyik leánya, a Wildstorm adja ki és azoknak, akik nem járatosak az internetes megrendelésekben, már idehaza is beszerezhetik az első két epizód a képregény-dílereknél.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mayday #5
    Valahogy sosem jottek be a kepregenyek, de ezt szivesen megvennem, ha kiadnak magyarul, persze eselytelen, annyira nem elterjedt nalunk a Supernatural, hogy megerje kiadni.
  • winnie #4
    mármint hogy magyarul, gondolom.
  • nikita00733 #3
    Örülök neki, bár nem sok remény van arra, hogy itthon is megjelenjen a képregény.
  • fapapi #2
    6almas
  • scrap #1
    ez 1 jo dolog,a sorozat sztem hatalmas,5letes és fordulatos!