Szekeres Viktor

Battlestar Galactica film novemberben

Az utóbbi idők talán egyik legnagyobb rajongói és kritikai elismerését kivívott scifi-sorozata januárban érkezik befejező, negyedik évadához, de addig is ősszel egy összekötő tévéfilm enyhítheti a rajongók BSG-éhségét.

A kezdetben "mindent vivő" scifi a 3. évaddal kissé visszaesett nézettségileg, így senkit nem ért meglepetésként, hogy a 4. évad 22 epizódja a sorozat hattyúdalát fogja jelenteni. Arról már írtunk, hogy a tervezett BSG-mozifilmet parkolópályára tették, de a 3. és a 4. évad között egyfajta hidat jelentő Razor című tévéfilm (vagyis inkább duplarész) természetesen bemutatásra kerül.


A Razorben egészen a második évadig megyünk vissza az időbe, a Pegazusig és az ottani események kerülnek összekötésre a soron következő 4. évaddal - egyes részletek jelentőségére csak 2008-ban derül fény. A film Cain admirálissal a középpontban még a Pegazus Galactica-hoz való csatlakozása előtti időkről fog szólni, s természetesen a sorozat főszereplői (a Pegazus legénységével együtt) egytől-egyig fel fognak tűnni a flashbackekkel operáló opuszban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #11
    Szerintem ezen a képen nem szép. A filmben sokkal szebb azzal az ártatlan arcával. Cép jeány :)
  • Sance231 #10
    Az űrcsaták hangulatán érződik leginkább az SW-utánérzés, na meg persze pont az SW-időszakban hozták ki a sorozatot. Nem fogom hosszasan fejtegetni neked, vkinek leesik, vkinek nem. Ha neked nem jött be a 3. évad, az sem az én gondom, neked nem tetszett az irányváltás, másoknak igen, erről ennyit.
  • Hoz_Hun #9
    Grace Park meg !!!
  • Hoz_Hun #8
    Nekem az első és a második szezon is nagyon bejött. A harmadik háááát, nem volt rosz. Kár hogy a New Caprica-i részre elverték a zsetont a készítők. Na pont az a rész volt azami nem tetszett.
  • winnie #7
    szerintem azzal keveri, hogy mindkettő űrhajós:)
  • cateran #6
    A 3. évad szvsz egy tucatszar volt,unalom a köbön:P Az 1. süti volt,a 2. már laposodott, de a 3.-nál elérte nálam az abszolut mélypontot! A réginek pontosan mi köze volt a SW-hoz? Az űrhajók? Vagy a sztori?:S Vagy mégis mire alapozod a kijelentésed?
  • Sance231 #5
    Remek sorozat még mindig, a 3. évad kicsit mélyebb volt, kevesebb akcióval, talán ezért nem jött be sokaknak. Az eredeti sorozat egy tipikus SW-utánérzésű tucatszar volt, kár is ahhoz hasonlítgatni. Hála az égnek, hogy sokban különbözik attól. Grace Parknak jó segge van, de azért egy ilyen hírhez kár volt egy fotózáson készült képet betenni vmi BSG-ből kivett helyett. Mondjuk figyelemfelkeltő, az tuti:D.
  • Inquisitor #4
    Nekem pár rajongó nyafogott, hogy a harmadik évfolyamtól semmi köze az eredeti sorozat történeti szálához a filmsorozatnak, és ha ez nem csak a rajongóknak nem tetszik, akkor megértem, hogy esik a nézetségük. :(
  • bvalek2 #3
    Ha ez az űrhajós egyenruhája, akkor érdektelen a történet, meglesz a nézettség ;)
  • Max Damage #2
    Nekem nem jön be a sorozat, de a csaj viszont nagyon tetszik :)