Ötvös Tibor

Itt a Hitman trailer

Megérkezett az egyik legjobban várt filmadaptáció első, hivatalos előzetese. A Hitman trailer hangulatilag nagyon ott van a szeren, minden rajongónak kötelező megtekinteni!

Eddig az egyik legjobban várt filmadaptáció készítésének minden egyes momentumáról beszámoltunk és ez mostantól sem lesz másként. Megjelent ugyanis a neten a Hitman első, hivatalos előzetese, mely hangulatilag nagyon ott van a köbön.

A majdnem 2 perces kis jelenetsor alatt az "Ave Maria" szól, ami igazi telitalálat. Timothy Olyphant most először látható akcióban csont kopaszon, mint a 47-es ügynök. Azért én kíváncsi lennék, Jason Statham hogyan mutatott volna a szerepben.

A 47-es ügynök az egyik legjobban képzett bérgyilkos. Neve nincs, társaitól mindössze a tarkójára tetovált szám különbözteti meg. A vadászból azonban vad lesz, mikor a bérgyilkos belekeveredik egy politikai összeesküvésbe. Mind az Interpol, mind pedig az orosz hadsereg üldözőbe veszi hősünket, aki Kelet-Európán át menekülvén megpróbálja kideríteni, ki is ő valójában és ki ültette fel. Ám hogy a kép teljes legyen, feltűnik egy gyönyörű, ám veszélyes nő is a színen, aki iránt a hidegszívű gyilkos kezd gyengéd érzéseket táplálni.

A film bemutatója októberben lesz, az előzetes itt tekinthető meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bandee1 #37
    Egyetértek! Daniel Craig karakteres színész, és újabb négy részre szerződték!
    Olyphant alakítása véleményem szerint különös, mondhatnám különleges, hangulatos, egyedi. Fapofát könnyű ugyan játszani, de van egy stílusa, ami szerintem nagyon jól sikerült, és eladta egyedinek, mintha ő lenne. A film jó volt.


    "Háát nem toom...REMÉLEM AZ lesz ezzel az Olyphant gyerekkel és a filmmel is mint Daniel Craig-el és a Casino Royale-al.Mindenki fikázta az előzetes alapján,aztán kurva flash film lett és nagy kasszasiker.Remélem a youtube-on megcsinálja vki egy jó kis ütős zenével ezt a trailer-t mert amúgy jó lenne."
  • Oblivion 5 #36
    Hitman forever!
    Hát jobb mint amikor win diesel-t akarták hitman-nek XD
    az nagyon gáz ltt volna...
  • Parabellum #35
    David Bateson ha valakit nem győztem meg:http://www.youtube.com/watch?v=CoTzKbQ1jVU
    http://www.imdb.com/gallery/hh/0061055/HH/0061055/iid_1000827.jpg?path=pgallery&path_key=Bateson,%20David
  • Parabellum #34
    Hát egyébként baromi unalmas ez a "szerintem Jason Stathem lenne a legjobb a szerepre" duma. Eldőlt leforgatták, nincs mit tenni. De azért el lehetne gondolkodni a mocskos pénzhajhász hollywoodon is. Sztem például ha csinálnak egy ilyen filmet akkor az legyen méltó a játékhoz. Lehet jó lesz Olyphant majd meglátjuk, de nekem senki ne mondja hogy David Batesonnál nincs megfelelőbb ember erre a munkára. Utánnanéztem és úgy vettem észre hogy nem egy befutott színész, kevés filmben szerepelt abban is csak kis szerepeket megy ilyenek. De sztem 47 est alakítani se egy komoly színészi próbatétel. Könnyű megérteni a karaktert és megvetően, morcosan nézni se lehet azért nagy dolog egy színésznek.
    Dehát első a bevétel, meghogy a laikusoknak is tetszen a film, pedig annyi alapanyagból amivel a játék szolgál, jó művészi érzékkel, és (de nem a legfontosabb) egy igazán odaillő főszereplővel kultuszfilmet lehetne csinálni, ami talán nem hoz akkora bevételt, de akik látták nem felejtik el olyan könnyen. Remélem azért nem egy b kategóriás akciómozit készítenek kötelező adagrobbanással, lövéssel és szexxel. Bár nem lepődnék meg. Ennyi a véleményem már várom mi lesz remélem lesz olyan jó hogy megvegyem majd dvdn.
  • KUBUka #33
    Eszembe jutott mi ez a "harc a gonosz ellen" dolog. A 2. részben, mikor megmenti a papot 47, akkor a pap azt mondja, h folytassa ezt a munkát mert így sok gonosz bácsit tud kiiktatni és h ez isten szemében okéka...Sztem télleg igaza van a filmeseknek, vhol télleg hős. És Diana hol van? Az lesz az a nőci???:/
  • nono84 #32
    Megnéztem a trailert a hangulat nagyon ott van a szeren. DE ez a gyrek mint a 47-es :DDD olyan mint egy 19 éves kis taknyos. Hol van a meggyötört ember kicsit érettebbnek képzeltem 47-est . :(
  • Loverman #31
    az lesz, valami suttyó stúdió csinálja b színészekkel GS-en már volt róla cikk. itt nem....
  • Acheron #30
    Hát pedig sztem is Jason Statham lett volna a legalkalmasabb a Hitman karakter megformálásáoz.Ha valaki tudna jobbat akkor ne kíméljen.A trailerről pedig annyit,hogy ez nem jelent még annyira sokat,várjuk ki a végét szerintem(...és jön a gumicsirke)
  • Commandante #29
    Youtubon van fenn néhány fake Hitman trailer a Statham gyerekkel. Veri az eredetit. Hirtelen még meg is örültem, hogy mégis csak megjött a producerek esze és normális színészt szerzödtettek a szerepre, de aztán leesett, honnan koppintgatták a trailer filmkockáit.
  • moRtiZ #28
    Pedig szerintem is Statham tökéletes lett volna a szerepre, én személy szerint bírom azt a szinészt (Turkish-t más nem tudta volna úgy megszemélyesíteni mint ő :D -> Hatalmas alakítás).