Ötvös Tibor

A Madárijesztő újból lecsap?

A neten keringő amatőr felvételek valamint fényképek tanúsága szerint Denevérembernek nem csak Jokerrel kell megküzdenie, hanem az első részben már elgyepált Madárijesztővel is.

Számos infó látott napvilágot már a készülő The Dark Knight című képregényfilmről, ám ma egy újabb adat került fel a netre. Egy amatőr filmes ugyanis lekamerázta az egyik forgatást, melyen feltűnt a Cillian Murphy alakította Madárijesztő is.


A felvételen egy parkolóház látható, melyben egy kisteherautó áll. Két csapat áll egymással szemben. A Madárijesztő a jobb oldalon, a kocsi hátuljából száll ki. A jelenet végén valami történik, valószínű a köpenyes szuperhős érkezik meg, de ez sajnos már lemaradt.

A neten egyébként számos ilyen kisfilm fellelhető. Ezek egyike egy buszos felvonulás, mely Joker egyik jelenete lesz. Remélem hamarosan megérkezik az első hivatalos előzetes is, melyben végre jó minőségben láthatjuk viszont a szuperhőst.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lordboxi #4
    igazából ebből a felvételből az se derül ki, hogy bármi köze van a batman-hez. Ez akár az indiana jones forgatására is elmenne
  • emp #3
    Nahát az a csóka aki kiszállt a furgonból akár Bill Clinton is lehetett...
  • kernerster #2
    EZ MÁR KOMOLYAN FÁJ
  • Magoo #1
    Hát ez aztán a semmit mondó felvétel :D és aki ezalajpán beazonosítja a faxit, annak gratulálok :D