Szekeres Viktor

Supergirl is csatlakozik Supermanhez

Bár idehaza még "csak" a 4. évadánál tart a Smallvile, Clark Kent ifjonti kalandjainak krónikája, az Amerikában ősszel kezdődő 7. évadban újabb ismert szuperhős tűnik fel mindenki kedvenc Supermanje oldalán.

Az 5. és 6. évadban Smallville-t és Metropolis-t igazi képregényes világ mintájára elkezdték megszállni a szuperhősök, elég csak Aquamanre vagy Flash-re gondolni, de az Igazság Ligájának összeállása is elég nagy eseménynek számított. A sorozat legújabb szerzeménye viszont végre a férfinézők szívét dobbanthatja meg, ugyanis nem mellékszereplőként, hanem állandó alakként csatlakozik a legújabb szuperképességekkel rendelkező illető.

Ő pedig nem más, mint a Szuperlány, vagyis Supergirl. Bár egyelőre még nem tudni, hogy melyik aktuális tinisztár vagy még fel nem fedezett csiszolatlan gyémántot fogják kiválasztani a szerepre a Smallville készítői, de az biztos, hogy a hetedik évad premierjében megérketik a Kara névre hallgató Supergirl, aki a Kryptonon született és Jor-El testvérének, Zor-elnek a lánya, vagyis Clark unokatestvére.

A tervek szerint Kara Clark minden képességével rendelkezni fog, sőt, képes lesz arra is, amire Clark nem: a repülésre. Ahogy az kell, természetesen azonnal Lex Luthor érdeklődési körébe fog kerülni, sőt, még Jimmy Olsenre is rámozdul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mr Csé #15
  • LCO #14
    Na jó, elfogadom, hogy nem volt tudatos a "repülése". Viszont xido felvetése elgondolkodtató.
  • LCO #13
    Hát, ha ennyire ragaszkodunk a nevekhez, akkor valóban, Clark sohasem fog repülni, mert ő csak egy újságíró-riporter. Viszont Superman....
  • winnie #12
    bizony, clark nem tud repülni:)
  • Bith #11
    Én mindig úgy gondoltam, hogy a Smallville-ben Clark fokozatosan jön rá, hogy mire képes, és így arra még nem jött rá, hogy repülni is tud.
  • NeverI #10
    igen, mint Kalel, de hát a smallvile clark kentről szól és nem kalelről, aki nem tud még repülni...
  • LCO #9
    És akkor a bizonyíték videón : 4. epizód 1.rész előzetes
  • LCO #8
    4. epizód !SPOILER!

    NeverI kedvéért egy kis "SPOILER" a 4.epizod 1. részéből:

    Eredeti cím: Crusade („Küldetés”)
    LOIS LANE BEROBBAN SMALLVILLE-BE, CLARK PEDIG REPÜL – Clark visszatér Smallville-be. De az „újjászületés” folyományaként újra van programozva Kal-Elnek. Hogy beteljesítse végzetét, Kal-El repülve ellop egy kriptoni kristályt.
  • LCO #7
    A 6. évadot láttad már?
  • xido #6
    na ezt hogy fogják kimagyarázni a készítők??..3.évad zárójában volt ey Kara nevű a kryptonról,akiről persze kiderült,hogy Jor-El ruházott fel egy földi leányt..ettől függetlenül nagyon is Kara volt,minden képességgel...