Szekeres Viktor

Bunda az Aktmodell kerestetikben?

Nem lennénk Magyarországon, ha nem kiáltanának a csalódott és/vagy kiesett versenyzők azonnal bundát egy-egy valóságshow-val kapcsolatban, gondolhatná egy szkeptikus ember. Ismét helyzet van, ezúttal a Cool reality-jében.

Nem olyan régen beszámoltunk arról, hogy a Cool Tévé egy új valóságshow-t indít Aktmodell címmel, melyben (micsoda meglepetés) meztelen nők versengenek a fődíjért.

Nos, a Blikkben megjelent információk szerint árnyék vetült a verseny tisztaságára, ugyanis többek szerint az egész válogatási procedúra megalázó volt, állítólag a készítők csak statisztáknak nézték a lánykákat - és mondják, hogy előre "lejátszották már a meccset", mindössze kiesőket kerestek a nyáron induló műsorba.

Egy biztos, a 12 lányt már kiválasztották és az sem meglepetés, hogy a kiesettekre állítólag rázárták az ajtót és több lány szerint csak akkor engedték el őket, ha interjút adnak - sőt, még botrányszerű veszekedést is kiprovokáltak kettejüktől, hogy érdekesebb lehessen a műsor.

A zsűri (többek között Hotváth Éva, Hajas László) természetesen mit sem tud a bundavádakról és kötik az ebet a karóhoz, hogy márpedig ők fogják kiválasztani a győztest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tommyg #12
    hajrá
  • eternit #11
    Ott voltam a versenyen. Nem, mint induló lány, hanem a páromat kísértem el. Bunda volt, láttam, átéltem. Nem mondom, hogy gerincre vágták őket. Ennél sokkal jobb nők szaladgálnak szerte szét. Nem ért egyik sem annyit. Pedig tudjuk, olyan ez, mint a kanyar. Legjobb döntve.

    Egyszerűen BECSAPÁS VOLT. És valóban, a 12 lányt töltötték fel még 136 hiszékeny lánnyal. Hogy aztán ők kiessenek. Ingyenmunka? Vagy mi? Mert, ha pénzt kaptak volna érte, de tudták volna, hogy kiesnek, akkor OK. Viszont nem így volt. Csórikámék be lettek csapva.

    A sminkes dolog is igaz. És ez nem is annyira bulvár, hanem színtiszta igazság. A végén majdnem megverték őket … esküszöm. És még akkor is egy perces interwiev-kat kéregettek, mint a koldusok. Leírtam az egész történetet egy 2 oldalas "esszében". Megdöbbentő. 136 lány hetekig készült erre és becsapták őket. Ez egy olyan banda, akiket mutogatni kéne. Őket 8 héten át egy ilyen műsorban. :) Lenne nézettség...:)

    A zsűri nem tud bundáról. Naná, majd megmondják, hogy tényleg az volt. Én egy kicsit még piszkálnám ezt a témát. Országos botrány lenne belőle. És lehet, hogy fogom is.

    Én láttam ultragáz volt az egész.
  • winnie #10
    4 elég? fast cars and supermodels, i love new york, on the lot, solitary.
  • Darth Sith #9
    sorold!
  • trogi #8
    Már az előző cikkben is kifejtettem a véleményemet. Minden ilyen műsor bunda, vagy hazugság, ahogy tetszik.
  • Psichopat #7
    Már megint:" a Blikkben megjelent információk szerint ". Hülyeség volt rákattintanom :(. Mostanság az sg hírírói unalmukban Blikket olvasnak?
  • winnie #6
    "melyik ilyen valóságshow vagy tehetségkutató műsor nincs megbundázva?..."

    soroljam?
  • Wittgen #5
    Nálunk elég nagy a valószínűsége, hogy az összes műsort a készítők úgy alakították, ahogyan az ők képzelték, másoknak abba beleszólása nem volt.
  • Darth Sith #4
    melyik ilyen valóságshow vagy tehetségkutató műsor nincs megbundázva?...
  • teddybear #3
    Ennél a csatornánál minden megtörténhet, de még az ellenkezője is, egyidőben.