Ötvös Tibor

30 nap éjszaka előzetes

Megérkezett egy újabb vámpírfilm első, hivatalos előzetese. A 30 Days of Night egy kisváros kálváriáját mutatja be, ahol egy sötétségbe borult kisvárost vérszívók hada támad be.

A napokban került ki a netre Will Smith új vámpírfilmjének előzetese, ám ma újabb trailer érkezett egy olyan horrorból, melyben szintén a vérszívók játszák a főszerepet. A 30 Days of Night története szerint egy kisváros pontosan 30 napra sötétbe borul. A különös természeti jelenség azonnal idecsalja minden szörnyek egyik legfélelmetesebb fajtáját, a vámpírokat.


Fuss, Forest! Fuss!

A főszerepben a Josh Hartnett alakította rendőrtiszt áll, aki felesége segítségével száll harcba a vérszívókkal. A történet egyébként egy képregényen alapul, mely a Dark Horse gondozásában jelent meg. A horror producere Sam Raimi, a filmet a rendező cége, a Ghost House Pictures (Az átok 1-2, Boogeyman) forgalmazza majd.

A bemutató október 19-én esedékes, az előzetes itt tekinthető meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doomgamer #7
    Ja, én olvastam a képregényt, és ott nem vámpírok vannak, hanem élőhalottak, és nem szmplán vért szívnak, hanem- úgymond- elfogyasztják az embereket...
  • Wittgen #6
    Hmm....jól néz ki...
  • SirLord #5
    halozsak.tlof.hu-n ottvan magyarra forditva.. asszem a horror szekcioban
  • avman #4
    ugyan, hagyd, wz már nem az első a héten, sztem nyaralni van a korrektor/olvasószerelő/akárki (ha ugyan van ilyen itt), a cikkírók meg főnek a melegben.
  • Kobaljov #3
    "A 30 Days of Night egy kisváros kálváriáját mutatja be, ahol egy sötétségbe borult kisvárost vérszívók hada támad be. "

    kisváros a kisvárosban?
  • Picizöldfül #2
    süti
  • falu #1
    "támad be" szép!