Szekeres Viktor

Felfelé bukott a TV2 bulvármagazinjának főszerkesztője

Főleg a Legyen ön is milliomos látványos tavaszi gyengélkedésének is köszönheti a TV2 Aktívja az idei remek szereplését és egyre jobb nézettségét - no meg annak, hogy kiapadhatatlan a bulváréhségünk.

Nem is csoda, hogy érdemei elismerése végett a TV2 műsorgyártó cégpartnere, az Interaktív Kft. vezetősége 2007. június elején bejelentette, hogy Hadas Krisztinát nevezte ki az aktuális műsorok vezető szerkesztőjévé. Hadast az Aktív infotainment magazin és Magellán tudományos ismeretterjesztő magazin főszerkesztői posztján Pálmai L. Ákos váltja.

Hadas Krisztina a Színház és Filmművészeti Főiskola tévé-dokumentumfilmrendezői szakán végzett, 1992-ben a Magyar Rádió munkatársa lett, a Krónika és a 168 óra szerkesztőségében dolgozott riporterként. Ezt követően a Magyar Televízióban, az Objektív című műsorban tevékenykedett szerkesztő-riportereként, majd az RTL Klub Akták című műsorában folytatta szerkesztő-riporteri pályafutását. 2000-től a TV2 munkatársa. Az ő nevéhez fűződik az Igaz vészhelyzet illetve a Gyerekkórház című dokumentumfilm sorozat a TV2-n. Munkájáért megkapta a Magyar Orvosi Kamara médiadíját, két alkalommal pedig az év televíziós szerkesztő-riporterének választotta a szakma. 2000-től a Napló riportere, 2004. május elsejétől pedig az Aktív és a Magellán főszerkesztője. Az aktuális műsorok vezető szerkesztőjeként ő felel az Aktív, a Magellán, a Napló és a Mokka műsorokért.

Az öt váltó Pálmai L. Ákos a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem elvégzését követően a Magyar Televízió Pécsi Regionális Stúdiójának munkatársa volt, ahol a hír- és magazinműsorok szerkesztő riportere és dokumentumfilmek rendezője volt. A kilencvenes évek végén egy brit kommunikációs intézet munkatársaként Londonban élt és dolgozott. Hazaérkezését követően az RTL Klub Fókusz műsorának szerkesztőségéhez hívták. 5 éve a TV2 munkatársa, az Aktív és a Magellán című műsorok felelős szerkesztője. Az ő nevéhez kötődik Magyarország Európa Uniós csatlakozásának TV2-es kommunikációs kampánya, az Aktív Európa project. 2007. június elsejétől a TV2 Aktív és Magellán című műsorainak új főszerkesztője lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    a néző és a poszteres nem egy kategória. ráadásul ezen a logikán elindulva te is nézel/olvasol/hallgatsz olyasmit, amire egy győző-néző leértelmetlenez. (simán lehet, nagy az ország, sokan nézik.)
  • barnie1990 #9
    Az akinek Győzikés poszter van a falon,vagy pl. szappanoperákon él,azt én nem tudom egy csoportba sorolni azokkal,akik vágynak is a minőségre,amit a tv ritkán ad meg.Nem akarok vitába menni,ennyit akartam mondani.
    És igen,értelmesnek vallom magam,és nem csak azért,mert nem tartom viccesnek Győzikét.
  • winnie #8
    "Ez a Tv! Sose azt mutatja,ami valóban érdekli az értelmesebb embereket"

    és honnan tudod, hogy mi kell az értelmesebb embernek? mert, ha megkérdezel egy "nem értelmesebb" embert, akkor az is értelmesnek fogja vallani magát, mint gondolom te. pedig...
  • TeszteloPontHu #7
    Ráadásul sokszor előfordul, hogy a két bulvármagazin teljesen ugyanazt a témát dolgozza fel UGYANAZON a napon a nem aktuális eseményeknél is. A minap a "sztárok" nyári nyaralásáról volt szó, és Ripli Zsuzsi is szót kapott az Aktívban. Mi volt a Fókuszban? Ugyanaz a téma, Ripli Zsuzsi itt is nyilatkozott, ráadásul még a felvételt is ugyanott készítették. Azért ez ciki.
  • barnie1990 #6
    Ez a Tv! Sose azt mutatja,ami valóban érdekli az értelmesebb embereket.Mert aki értelmesnek mondja magát,az nem néz győzikét,és két csöcsért nem nézi végig az aktívot.A legokosabb szvsz. az aki be se kapcsolja a tv-t.
  • winnie #5
    én a rejtett kamerás, lebuktató, fogyasztóvédő riportokat csípem, csakhogy miattuk nem fogom végignézni az adást, inkább a neten csekkolom azt a szegmenst.
  • bandypappa #4
    Én egy ideig (fél év) néztem a fokuszt-aktivot és minden részben ugyanaz a sablon van. Elöször itt van sanyika, aki az uj májára vár, vagy a kis toncsika akinek szivproblémái vannak (hozzáteszem ezek a riportok a legértelmesebbek, családokat mutatnak be, elöször nagyon szivszorito, de ha már az ember az 50. ilyen helyzetet látja akkor már nagyon nem érdekli. Ez mondom régen volt igy , nemtom most vannak-e ilyen riportok, már rég nem nézem.) Aztán valami vicces, meghökkentö kis hirecske és a müsor végére tolják a meztelen csajokat. A müsor végére. Hogy a nép végignézze a müsort, hogy a csajok csöcseit stirölje. Na elöször engem is érdekelt a csajos téma, de ha ma már a reklámjában 2 csaj csinálja egymással az se érdekelne. Szar, már nem is nézem régota. A magellán tényleg egy fosrakás a deltához épest, amit szeretek nézni, mert jo müsor a delta és legalább Dr. vezeti, nem mint valami "bulvárszár".
  • Su0my #3
    trogi, vax igazatok van, de végre nem a köcsögreklámozó RTL az, amit kizárólagosan néznek az agytalanított magyarok... amúgy aki valami tudományosat szeretne nézni, ott a spektrum, azon néha egész jó anyagok vannak, vagy ami a legjobb, OLVASSSON... kezdésnek ott van pl a középsulis/általános iskolai fizika könyv, sokat segítene a mai magyar lakosok nagy részén:) VAGY elsős olvasókönyv, hogy először megtanuljanak olvasni... fujj magyaroroszág :S
  • trogi #2
    Nem vettétek még észre, hogy az aktív, fókusz, magellán szentháromság folyamatosan a szoftpornó felé ácsingózik?
    "Bemutatjuk Önöknek Kovács Pálmát, akinek 279 cm-es mellbősége van, de olyan gyönyörűen szeleteli a karajt..."

    Pofátlanságnak tartom egyébként is, hogy a magellánt tudományos magazinnak nevezik. Fényévekre van még a Delta legrosszabb adásaihoz viszonyítva is!!
  • vax #1
    hát mindkettő egy igen gyenge műsor.