Szekeres Viktor

Beért a bukás - Sváby feladja

A TV2 sokat várt a táskanyitogatós Áll az alku? című vetélkedő helyettesétől, az Egy a 100 elnevezésű játéktól, azonban már az első naptól kezdve buktának számított a TV2 új próbálkozása, mely úgy tűnik nem is tér vissza.

Eredetileg Gundel Takács Gáborral indult volna a játék, de a műsorvezető dobbantott a csatornától az M1-hez, így Sváby Andrást kérték fel közfelkiáltással a csatorna vezetői, hogy legyen a napi rendszerességgel jelentkező műsor házigazdája. Az Amerikában meglehetősen tisztességesen szereplő vetélkedő idehaza az első adás jó teljesítménye után lejtmenetbe került és minden nap totális vereséget szenvedett az RTL Klub aktuális műsoraitól.

Az eheti szerdai adást a mérések szerint 1,032 millióan látták, majdnem feleannyian, mint a Barátok köztöt, de a kereskedelmi szempontból fontos 18-49-es korosztályból még kisebb arányban választották a műsort, mely csak 18,4%-os közönségarányt ért el a BK 45,6%-os SHR-vel szemben.

Nyilvánvalóan ennek is köszönhető a Blikk által megszellőztett hír, miszerint Sváby András feladja a szélmalom-harcot és eloldalog - legalábbis ősszel már nem tér vissza napi műsorként a várakozások alatt teljesítő vetélkedő. A TV2 elismerte a műsor bukását, viszont kijelentették, hogy ez még nem jelenti azt, hogy a nyári szünetet követően ne térne vissza a vetélkedő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #26
    hö, persze. uborkaszezonban, amikor alig van hirdetői pénz:) a nulláért menjen a sok gyártási költség a levesbe:)
  • TeszteloPontHu #25
    "A TV2 elismerte a műsor bukását..."

    Khmm, hol is ismerték el?
    Mondjuk szerintem nem épeszűek. Éppen nyáron kellene nyomatni a vetélkedőt, amikor az RTL-en nincs. Így fel lehetne építeni a műsort.
  • winnie #24
    a hofi-archívum múltkor végig ment a magyar tévén.
  • Hoz_Hun #23
    Én beérném azzal is ha régi Hofi műsorokat ismételnék meg. De annak idelyén a Ki mit tud is jó volt.

    Helyesbítek: Nekem mindegy mit adnak, valószínüleg ugyse nézném meg. :))
  • JTBM #22
    Igen, a pornó aztán tényleg a népművelés felső foka.

    A BK-t csak egy hasonló sorozattal lehetne lenyomni, ami jobb.
    Persze nem menne azonnal, hanem lehet, hogy 1 évbe is belekerülne, de bármi más csak átmeneti megoldás lehet.

    Ráadásul ügyesen kellene kezdeni, pl. a BK előtt v. mögött, hogy az embereket rászoktassák, majd ha már megvan a támogatottság, akkor be lehet tenni vele versenyezni.

    Lehet, hogy erre van a TV2-es sorozat, aminek nem jut eszembe a címe?
  • Su0my #21
    én megoldom a dolgot, tegyenek be élő sexet, előtte egy kurva nagy betűkkel kiírt, aki nem viszi el a büdös kölkét a TV elől, az rossz szülő, mert most a lelki fejlődésüket meggátló képsorok következnek képet nyomassanak be, sőt üvötlsék is a hülye nézők képébe. simán vernék a barátok köztöt. amúgy magyarország szégyene, hogy a barátok közt a legnézettebb műsor.. ebből látszik, hogy mo egy szar hely sok gyökérrel... na mind1 én a pornóra szavazok, tutira néznék.

    komolyra fordítva pl van eurosport 2-n egy tök jó vetélkedő, akadálypályán kell átmenni, az is szórakoztató lenne... valami vikinges szutyok.. vagy mittomén arra a várasra sem volt senki se kíváncsi ami volt TV2-n lehet mégiscsak a sex az igazi meoldás? :S BK
  • PíszLávJuniti #20
    adás szünet? lol.

    a tapló show műsorok helyett adhatnának tényleg humoros kabarékat.
  • winnie #19
    "Fogják már fel, hogy nem kéne a Barátok közt-el egy időben tenni bármit is."

    jaja, legyen adásszünet, egy tévé, nehogy választani lehessen. régi reflex.

    még szerencse, hogy nem így gondolkodik a tv2 és nem elégszik meg egy kétszereplős piacon az utolsó hellyel.
  • Szuli #18
    Fogják már fel, hogy nem kéne a Barátok közt-el egy időben tenni bármit is.
  • szaboka2 #17
    1 a 100 ellenről csak még annyit, hogy a Sváby nem a leg megfelelőbb választás volt. Véleményem szerint egy műsor illetve játék vezetőnek ne legygyen a keze állandóan a zsebében. Még az ember félreérti. ha hideg van akkor húzzon kesztyüt. Szerintem erről is megvan mindenkinek a véleménye.