Ötvös Tibor

Jim Carrey bemelegszik

Jim Carrey visszatér a vígjátéki műfajhoz. A Szeretlek, Phillip Morris című filmben Carrey egy családos férfit alakít, aki bekerülvén a börtönbe beleszeret cellatársába.

Jim Carrey A 23-as szám kétes sikere után elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen ahhoz a műfajhoz, ami rendszeresen a keblére öleli. Elvállalta ugyanis a Szeretlek, Phillip Morris című fekete komédia főszerepét. A történet alapját egy megtörtént esemény szolgáltatja.



Steven Russell szerető családfő, aki egy komolyabb baklövése miatt börtönbe kerül. Itt találkozik először cellatársával, akibe rögtön beleszeret. Egy darabig szép minden, ám a társat szabadon engedik, Steven pedig úgy dönt, megszökik. A való életben a férfi egymás után négyszer próbálkozott a szökéssel.

A forgatókönyvet a Tapló télapó szerzőpárosa, Glenn Ficarra és John Requa írta és a rendezési feladatokkal is őket bízta meg Andrew Lazar producer. A készítők a Kapj el, ha tudsz és a Túl a barátságon érdekes egyvelegeként aposztrofálják filmjüket. Megemlíteném még Luc Besson nevét, akinek cége, az Europacorp állja a mindössze 20 millió dolláros büdzsét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #17
    Emlékeztek a sundance filmfesztiválos SoutPark részre?"Buzi cowboyok pudingot zabálnak"XDXDXDXD
  • bender93 #16
    Fogalmatok van hogy hányszor írtátok le a "buzi" szót?
  • Jack Bauer ahős #15
    Nyugodjon meg minden homofób, ez csak vígjáték lesz.

    Az egyébként vicces, hogy én mint toleráns hetero nem foglalkozom a buzikkal, a homofóboknak meg mindig ezen jár az agyuk. Na, akkor melyikünk is a gyanúsabb? :D
  • Szuli #14
    Ismét egy meleg film, valódi buziknak :D
  • 1Obi1 #13
    Te meg durvára gyerekes.
    Nekem semmi bajom a melegekkel.Egyszerűen ők így születtek, a géneket nem lehet megváltoztatni.És ettől még nem nézek "Fiúk a klúbból"-t, és melegbárokba se megyek.
    Képzled el hogy egy olyan világba születnél, ahol a férfiak-férfiakkal, a nők-nőkkkel vannak.És kilennél rekesztve mert te a csajokat szereted.
  • ginew #12
    akko te buzivagy :D
  • nickb #11
    Nekem meg a homofóboktól fordul fel a gyomrom...
  • Morden23 #10
    Ki nem szarik erre az egészre?

    A felvonulásosdival egyetértek, az utcán tényleg ne mutogassák magukat, mert ott VÉLETLENÜL, akaratomon kívül, kénytelenségből kell néznem őket.

    De ez egy film. Nem lehet véletlenül megnézni. Megnézi, aki akarja. Mellesleg ez nem pronófilm, nem ez adja meg az értékét.

    "Egyébként én is sajnálom a buzikat, soha nem fogják megtudni milyen csodálatos egy nőt szeretni."

    Szerintem a buzikat ez egy kicsit sem érdekli.
  • Brainpumper #9
    #7 Két leszbinek sem örülök! DE! A lányok eleve többet engedhetnek meg maguknak ilyen téren mivel egy lány nagyon hamar a bizalmába tud férkőzni egy másik lánynak és az sem gáz ha megérintik egymást, ölelkeznek, attól még nem fogod őket leszbinek nézni. Egy férfi viszont FÉRFI, keménynek kell mutatkoznia, határozottnak és csak egy NŐ karjaiban lehet gyengéd, így rendelte a természet. Egyébként én is sajnálom a buzikat, soha nem fogják megtudni milyen csodálatos egy nőt szeretni.
  • ginew #8
    elhát, hisz azok is buzik