Ötvös Tibor

Az MGM B-kategóriás feldolgozásokat gyárt

Az MGM két klasszikusát is feldolgozza. Rossz hír azonban, hogy mind a Gyilkossághoz öltözve mind pedig a Conan, a barbár remake rögtön DVD-re forog.

Adott két, a maga kategóriájában klasszikus alkotás. Az első az 1980-as thriller, a Gyilkossághoz öltözve, melyben Michael Caine gyilkolászta női ruhában a gyengébbik nemet. Brian De Palma mozija nagy sikernek számított és igaz klasszikus lett.

A másik az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Conan, a barbár. Az egy folytatást, valamint tévésorozatot is megélt Conan visszatéréséről már régóta keringenek pletykák, ám a végre biztossá vált az újabb rész, mely végülis az első epizód feldolgozása lesz.

És most a rossz hír. Mindkét film remake-je csak és kizárólag DVD-n lesz majd elérhető. Még Amerikában sem küldik mozikba, ami azért komoly kérdéseket vet fel a minőséggel kapcsolatban. Ráadásul az MGM további 12 klasszikust óhajt ugyanígy feldolgozni. No comment!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #2
    Ezek a filmek kikhez jutnak el? Ki az aki bemegy egy kölcsönzőbe és addig kutat, míg nem talál egy új Conan filmet?
    Ez megint olyan, ami csak és kizárólag Arnie-val volt valami!
    Hát sok sikert hozzá.
  • dartois83 #1
    Conannak semmi értelme, mivel senki nem tud annál zseniálisabb filmzenét írni hozzá, mint Basil Poledouris (Isten nyugosztalja) annak idején az eredetihez...