Ötvös Tibor

Újabb Die Hard film készül?

Hamarosan mozikba kerül a Die Hard 4 - Legdrágább az életed, melyet sokan a széria utolsó darabjának tartanak. Ám Bruce Willis elárulta, hogy ha rajta múlik, további filmekben tér vissza John McClane.

12 év telt el John McClane két kalandja között. Bruce Willis ugyanis a Die Hard - Az élet mindig drága után mindenhol azt hangoztatta, hogy szakítani kíván az atlétatrikós, másnapos zsaru figurájával és komolyabb produkciókban szeretné kamatoztatni tehetségét, ám végül belátta: a közönség nem a drámai arcát szereti.



Így ebben a hónapban a mozikba kerül a Die Hard 4 - Legdrágább az életed című rész, melyben McClane ismét terroristákkal találja magát szemben. Ezen alkalomból, a film marketingkörútján Willis bevallotta, hogy ha rajta múlik további részekkel bővül a széria.

"Nem hiszem, hogy ez lesz az utolsó" - árulta el a színész. "A Fox már most tárgyal az ötödik részről. Engem is megkerestek és érdekel is a dolog, ám csak akkor, ha Len Wiseman rendezi azt és visszatér benne Justin (Long - a negyedik részben McClane számítógépes segítője) is."

A Die Hard 4 - Legdrágább az életed hazai bemutatója 27-én lesz, a világpremier napján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asdasdasd #10
    Mit ütött? Szar volt mind a három.
  • Kensin #9
    A magyar címekre leszek majd kíváncsi... (Die Hard 5 - Még annál is drágább az életed, Die Hard 6 - Kib***ottul drága az életed, Die Hard 7 - Ennél már nem lehet drágább az életed)
  • Macccy #8
    Hehe ... te komolyan azt gondoltad, hogy ezt a lúdtalpas írt bárki is el tudja tenni láb alól? Rázúdíthatnak erre mindent, golyózáportól kezdve üvegszilánkokon és özönvízen át egészen a kill -9 -ig ... hasztalan
  • rmate1988hun #7
    Szerintem a FOX-ot nem a film minősége izgatja, hanem a belőle származó bevételek. Ha erre sokan kíváncsiak lesznek a folytatás garantált. Én szurkolok hogy a 4 jó legyen, akkor talán lesz értelme az 5-nek.
  • Dakkon #6
    nemigaz. gondolj csak az új SW-re. az 1-2 egy kaki volt, de a 3. rész ütött nem mis kicsit! igaz h ott alapból 3-re volt tervezve.....
  • matrix666 #5
    Most ezzel hatalmas Spoilert lőttek le..Gratulálok!!!
    Ezek szerint Mclane túléli a film végét...
  • RolChi #4
    Nekem a Hellraiser ötödik része odabaszott.Az egy akkora oltás.Igaz,már teljesen más volt az előző részektől, de akkor is.Szerintem zseniális.Szóval Die Hard 5-öt,széjjel paráztatott, hallucináló McClane-t,akit üldöz az összes keze által kivégzett ember :D
  • crotinake #3
    Persze lehet, de nem sok példa volt még rá, hogy szar x. rész után a x+1. zsír lett volna!
  • winnie #2
    igazából szerintem nem ezen múlik. attól, hogy felteszem egy 4. rész gyenge lesz, az 5. lehet állat, nem? itt nincsenek nagy összefüggések, ha jó a sztori, jól van megírva a történet, akkor az elviszi a filmet, nem?
  • bertino #1
    miután megnéztem a 4. részt el tudom dönteni, hogy jó ötlet-e a folytatás vagy sem...