Ötvös Tibor

Újabb film Kazahsztánról?

Sacha Baron Cohen elég negatív színben tüntette fel a sokak számára ismeretlen Kazahsztánt, a legtöbben csak a Borat-filmben találkoztak először az országgal. Nos, ma Kazahsztán szépe bejelentette, hogy az ország megrendelésére egy, hazájuk pozitív oldalait bemutató vígjáték készül majd.

Klikk ide!
Sacha Baron Cohen eddigi karrierjének legnagyobb sikerét köszönheti a Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című vígjátéknak. A film világszinten közel 250 millió dollárt jövedelmezett, ráadásul a forgatókönyvet Oscar-díjra is jelölték.

Egyedül Kazahsztán népe nem lehetett boldog, hiszen az országot bizony elég rossz színben tűntette fel a komikus. Hamarosan azonban jön a válasz kazah részről, méghozzá a kormány megrendelésére. Ezt maga Miss Kazahsztán árulta el, aki egy interjúban kijelentette: vezetőik - kihasználva a filmmel jött népszerűséget - szeretnének leforgatni egy, országukat reálisan és természetesen pozitívan bemutató filmet.

További hír egyelőre még nem látott napvilágot a produkcióról. Érdekesség egyébként, hogy bár a kazah kormány komoly tiltakozását fejezte ki anno a Borat megjelenésekor, az ország lakossága mégis imádja a produkciót - legalábbis az Amazon.com rendelései alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • noss #8
    kazahsztáni országimázs központ létesül?
  • blitzy #7
    Na pont ez az: valójában nem Kazahsztánt égette, hanem az USA-t. Az USA-t dicsőítő film viszont nem kell, elég csak megnézni egy Hollywood-i produkciót. :))
  • barnie1990 #6
    A legjobb az egészben,hogy Romániában forgatták.Én erdélyi vagyok,mégse szarom össze magam egy ilyen filmen,aminek még csak mondanivalója se volt,Amerikát pedig égette rendesen.
  • valaé valaé ná #5
    Az még hagyján, de a kazah népnek se...
  • Iwant2Belive #4
    "Sacha Baron Cohen elég negatív színben tüntette fel a sokak számára ismeretlen Kazahsztánt"

    Kedves cikkírónak nem jött át, hogy az amerikaiak gondolkodásmódján volt negatívan feltüntetve a filmben és nem kazahsztán, nembaj, nem kell mindenkinek érteni az ilyen "bonyolult" áttételes fogalmazásmódot xD
  • Picizöldfül #3
    ÁÁÁH Borat figurája Da Best:DDDD Még mindig poénkodunk vele,eszméletlen szövegei vannak Magyarral se rossz,de Angolul üt:D WawaWEEWaaa :)
  • aRoma #2
    csak kicsit primitív
  • gyuri12 #1
    pedig a Borat jó volt...:D