Szekeres Viktor

A 3D Star Wars sorozat első hivatalos előzetese

A készülő 3D-s Clone Wars sorozat posztere még csak nemrégen jött ki és akkor nem nagyon kecsegtettek minket előzetessel, viszont pár napja már elérhető a hivatalos teaser is.

A Lucasfilm nemsokára bemutatásra kerülő scifi-sorozatáról jelenleg annyit tudunk, amit még nem is olyan régen maga George Lucas mondott el. Eszerint a készülő 3D Clone Wars-hoz hasonlót még tévében nem láttunk, ráadásul remek komédia lesz. A sorozat nem a Skywalker storyline-nal foglalkozik majd, hanem különböző karakterekre fog összpontosítani, de leginkább a főszereplőre, Kit Fistóra.


Hogy ebben mennyi az igazságtartalom, még nem tudni, az viszont biztos, hogy a starwars.com-ra kikerült az első ízelítő, mely a sorozatból készült.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • valamit #26
    valami hasonló rajzfilm sorozat kéne gyerekeknek világszerte (különösen a szegény világokban), ami kellően érdekes formában meg bölcsen (mint egy Jedi mester :) ) toleranciára nevelné őket még kiskorukban
  • bippo #25
    Hát nem tudom, miért fikázzák egyesek. Szerintem ez jól néz ki. Rajzfilm, 3D-vel. Teljesen jó, stílusa van. Arról lehet tudni, hogy ugyanaz lesz-e, mint a Cartoon Network-ös Clone Wars, vagy új sztori? Mert a fekete-fehér arcú harcos volt a rajzfilmben is.
    (amúgy én is szívesen látnék egy filmminőségú 3d animot SW témában.)
  • blitzy #24
    Valóban jók a Zahn könyvek, az ő regényei a legjobbak, nekem a Thrawn keze duológia még a trilógiánál is jobban tetszik. De, és itt jön a de! A Thrawn trilógiát nehéz lenne filmre vinni. Annyira összetett a sztori, hogy képtelenség lenne úgy filmre vinni, hogy valami lényeges dolog ki ne maradjon belőle. A másik a szereplők... újakat keresni a 3 régi szereplő helyett?? Az már nem lenne az igazi.
  • Kelta #23
    Nagyon igazad van a Zahn által irt 3 folytatás jobb lenne mint a régi kezdö 3 film.
    Nagyon ráérzett a dologra, és nagyon meg kéne csinálni..Lucas papa ütödött ha nem kezdi el valahogy :)
    Bár sajna, már egyik szereplö se vállalná el...
  • vampyre #22
    Blitzy, úgy gondolom, hogy a 7-8-9 a Timothy Zahn által írt hivatalos folytatásokra vonatkozik, melyek szerintem egy kicsit jobban sikerült regények az 1-2-3 résznél... És ténylegesen kerekebbé teszik a történetet. Bár lehet, hogy csak elfogult vagyok... (Milyen szimpatikus volt Thrawn admirális figurája...)
  • skodatuning #21
    amikor bejelentették, hogy megcsinálják az első részt, tökre vártam, hogy milyen lesz, wow, új starwars film, háhááá,újra gyerek lehetek.aztán miután megnéztem, nagyon kényelmetlenül éreztem magam, és azt kérdeztem magamban, hogy fognak lucasék ebből kimászni.azt hiszem akármit is csinálnak, az már csak toldozás-foldozás lesz, a starwars ott kezdődik, hogy menekül a nebulon-b fregatt a csillagromboló elől, és ott végződik, hogy lando tapsikol.ettől függetlenül lehet, hogy jó lesz ez, csak....
  • blitzy #20
    7-8-9? Hogy "kerek" legyen a történet? A történet így kerek, ezzel a 6 résszel.
  • year #19
    Én úgy tudom azért nem lesz 7-8-9, mert Harrison Ford nem egyezett bele. Nem akar egy "szönyegdarrabbal" együtt szerepelni (Chewbacca). :)
  • Kobaljov #18
    a korábbi Starship Troopers sorozatra (Roughnecks) emlékeztet
  • pauly #17
    Jaja,én is így vagyok vele :P