Ötvös Tibor

Harmadik Shrek lesz a széria leggyengébb darabja?

Múlt héten rekordösszeggel debütált, ám máris komoly zuhanást könyvelhet el a Harmadik Shrek. A 122 milliós premier után a mostani hétvégén kerek 58%-os bevételcsökkenés következett be az ogre karrierjében, ami intő jel lehet a DreamWorks számára.

Múlt héten még rekorderként ünnepeltük, mára azonban elmúlt az első fellángolás. A Harmadik Shrek ugyanis a sorozat történetének legjövedelmezőbb nyitányát produkálta és a rajongók valamint a készítők már előre bontogatták a pezsgőket. Ám az eltelt egy hét alatt komoly változás állt be a DreamWorks animációs filmjének karrierjében.


A Csizmás Kandúr akcióban

A Harmadik Shrek ugyanis hétfőtől péntek délig 30 millió, míg a hétvégén csak 52 millió dollárt szedett össze a pénztáraknál. Ez kerek 58%-os visszaesést jelent, mely újabb rekord, hiszen ennyire egyetlen rész iránt sem lanyhult az érdeklődés bemutatója után alig pár nappal. Az okokat egyelőre csak találgatni lehet. Sokan Jack Sparrow harmadik kalandjára tippelnek (ennek bevételeiről majd Viktor ír egy kiterjedtebb értekezést), ám a film minősége is ludas lehet a dologban.

A Harmadik Shrek hazai bemutatója június 14-én lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LegionarR #11
    Ekkora bar*mságot hogy "sablonos sz*r az egész..." Én bevallom nekem csak az első rész tetszett, a második totálisan elvette a kedvem az egésztől... De nem amiatt mert sablonos az tuti...
  • PrisonMan #10
    Ja, és a Shrek 3-mat még alig mutatták be pár országban...
    Európa szerte is csak júniusban fogják bemutatni szóval az sem dolgozik rá a bevételre, mint Spidey-nak, és Jack-nek....
  • PrisonMan #9
    És engem az hol érdekel, hogy másoknak hogy tetszik?? A fő, hogy nekem tetszen...
    Sajnálom ha neked és másoknak nem ez a fontos.
    Jó az egy másik dolog, hogy szeretek azoknak a filmeknek drukkolni (box office), amikert szeretk...
    Na és a Karib 3:
    Ez van....
  • Mice #8
    nekem nagyon bejött. először csak bele-beletekergettem végül előtte ragadtam. tele van olyan kis pici gag-gel ami olyan spontán röhögést váltott ki, hogy végül nem érdekelt, hogy ma zh-m lesz hajnal4ig néztem:)
  • JTBM #7
    Nekem az első tetszett, a második már nem.
    Az első résznél nem gondoltak folytatásra, ezért a sztorit nagyon nyögvenyelősen lehetett csak elfogadhatóvá tenni a folytatáshoz, nem is sikerült.
    Kicsit félek tőle, hogy ez milyen lehet...
  • cateran #6
    kicsit konrétabban ha lehetne...mi is olyan sablonos a shrekben?
  • Seth #5
    Na PrisonMan így jártál - érti aki érti ^^
  • herlius #4
    Szerintem a Shrek minden, csak nem sablonos. A legújabb részt még nem láttam, de az első két rész semmiképpen nem sablonos. Szerintem nagyon is egyedi és eredeti. Azért, mert neked nem tetszik, még nem biztos, hogy szar. Az is lehet, hogy veled van a baj:).
  • schrank #3
    sablonos szar az egész trilógia
  • Loverman #2
    nem lehet h csak annyian nézték meg az első héten h ien kevés ember maradt amcsiban a többi időre? plusz a letöltési listákat is meg kéne nézni szerintem:D