Szekeres Viktor

A Karib-tenger 3. már premier előtt a hazai bevételi listán!

Az amerikai premiert meglőzve két nappal, szerda este mutatták be itthon Jack Sparrow harmadik kalandját, amely mindössze hat órányi előadást követően a múlt heti bevételi lista élbolyába került.

Idehaza a csütörtöki premiertől szerdáig számítják értelemszerűen egy film első heti bevételét, éppen a Karib-tenger kalózainak a harmadik epizódja a szerda 18.00 és 24.00 közötti intervallumban tudott mindössze az előző héten bevételt produkálni, de ez a pár óra is elegendő volt, hogy Budapesten 5586-an lássák a filmet, mellyel a heti toplista harmadik helyén nyitott Johnny Depp - s ezzel a jövő heti listavezető személye is minden bizonnyal eldőlt.

A heti lista első helyét Jim Carrey A 23-as szám című filmje szerezte meg premierjének hetében - bukásnak számító 12381 nézővel. A Pókember 3 a harmadik héten már csak 7769 nézőt érdekelt, ami egy bronzéremre elegendő volt, de összbevételével sem a T4xit, sem a Mr. bean-filmet, sem a 300-at nem fenyegeti, hanem szép csendben kimúlik a mozikből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DJ Boss #4
    Vajon beleszámoltáka keddi (22-ei) néhány vetítést is? Én pl. 22-e és 23-a közötti éjfélkor láttam, de volt a Corvinban 22-én 20.00-tól is egy vetítés, amikor én néztem, vagy 6 mozi játszotta, a Westendben a Palace 4 teremben (2 felirat, 2 szinkron)... Utóbbiak jól felkészültek... 4 kópia a filmből csak elég lesz... :D
  • winnie #3
    6 óra alatt egy egyhetes listára?:)
  • TM #2
    Az lett volna a pofáraesés, ha nem kerül fel a listára.
  • knightbali #1
    Süti :)