Szekeres Viktor

Itthon is: Aktmodell kerestetik

Kerestek már a Viasaton topmodellt a készítők, majd a bukás után úgy tűnik, hogy az aktmodellek kerülnek sorra.

Melyik más csatorna, mint a Cool TV vállalkozott volna arra, hogy elindítsa az Aktmodell című műsort, mely az adó tervei szerint a Cool célcsoportjájt a 18-39 éves városi fiatalokat fogja leginkább megérinteni.

A Coolon júliusban induló Aktmodell című műsort Mák Kata fogja vezetni és a tervek szerint a rajongól 8 héten át követhetik figyelemmel a 12 kiválasztott lány kalandjait - bár arról nem szól a fáma, hogy (zsűri előtt) kiesés jellegű lesz-e a verseny, vagy mindössze a két nagy, Győzike és Ozzy Osbourne műsorának mintájára félig előre megírt, félig improvizált jelenetekből áll majd össze a produkció. A csatorna, ha lehet hinni az ígéreteknek, akkor vagány, bevállalós aktokat kínál, nem terveznek leragadni a 90-es években csereberélt kártyanaptárok stíljénél.

A műsor fődíja egy férfimagazin címlapfotózása, egy autó és egy utazást. A zsűriben pedig Égerházy Zsanett aktmodell, Horváth Éva egykori szépségkirálynő, Jáksó László médiaszemélyiség és Hajas László mesterfodrász foglal majd helyet. A szereplők pedig, hogy tisztességes lehessen a verseny, nem lehetnek profi akt- vagy pornómodellek - és be kell tölteniük a 18 éves kort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balazs1986 #12
    Látom már nagyon régi téma, de én egy valamit nem értek. Külföldön is divat, meg sokszor nekem is jönnek a kérdéssel és teljesen igazuk van, nálunk miért olyan egyértelmű, hogy ha aktmodellről van szó, akkro az csakis női aktmodellt jelenthet? Művész-körökben vannak fiúk, oké, de pl. egy ilyen műsorban miért nem lehet egy az egyben ugyan úgy fiú-aktot is elindítani, a lányok nagyon élveznék. Én már jó ideje aktmodellkedem festőknek, szobrászoknak, de ez mindig megdöbbent, hogy a TV-műsorok ill. újságok csak a női aktokra vevők, vagy talán nem is jut eszükbe, hogy a fiú-aktok legalább olyan izgik a női nézők számára?
    Egyszóval: nem értem ... de negyon nem.
    Ha valaki igen, akkor megoszthatná velem!
  • Bith #11
    LOÁL :)
  • trogi #10
    A szereplők pedig, hogy tisztességes lehessen a verseny, nem lehetnek profi akt- vagy pornómodellek - és be kell tölteniük a 18 éves kort.


    :-))) Megmosolyogtató! A végén úgyis ki fog derülni, hogy 3 modell az usában pornózott korábban, 4 pedig szereti az animálszexet, amiről véletlenül készült egy amatőrfilm érdekes módon 1920*1080 felbontással, kameraválasztási lehetőséggel, s amelyet egy dél-koreai kutyafarmon vettek fel.
  • Kobaljov #9
    anno amikor még élt, ha jól emlékszem Jimmy győzött egy Internetes szavazáson, hogy ki legyen a következő Playboy címlapján ;-)

    A Heti Hetesben rögtön ki is találták miért nem jó: a haja takarná a mellét..
  • Bith #8
    Ez tetszett a cikkben: "...vagy mindössze a két nagy, Győzike és Ozzy Osbourne műsorának mintájára félig előre megírt,..."
    Félig?? Teljesen forgatókönyv szerint van az egész való(tlan)ság show. Sztem egy deka impro nincs a Gőzekében. Ozzy műsort nem ismerem igazán, de gondolom ott még inkább így lehet, lévén amerikai. Bár amcsik biztos bevették, hogy nincs megrendezve az egész, sztem azok a Reno 911-ről is elhitték, hogy igazi :))).
    Másik ilyen "iszonyatspontán" sorozat a vad csajok :))). Persze biztos van olyan, ennél is, aki beveszi, hogy azok, akik mutogatják a bögyüket meg a seggüket, azok ingyen teszik, és nem fizetett ribik. Gondolom az sem tűnik fel, hogy a leadott csajok alapján Bp-en a mellek 98%-a szilikon. Amúgy van abban igazi csaj is természetesen, ők azok, akik elküldik a jó édes anyjába Majkát :), a többi mind fizetett megrendezett csaj, aki a műmelléből él.
  • Bith #7
    Én a műsort hirdető spot-on szórakoztam jól. Ugyanis, annyit mond, hogy, ha elmúltál 18 és még nem jelent meg akt képed máshol, akkor jelentkezz.
    Ok, mondom, 31 vagyok, beküldöm nekik a farkam képét (persze nem). Jó lesz? Ugyanis SEHOL nem mondták, hogy csajokat keresnek :)). Biztos tök jól mutatnék az FHM címlapján ugye? Megdönthetné a negatív eladási rekordot, lévén, hogy férfimagazin.
    (báááár, amennyi buzi van manapság (már-már divat lett) még az is lehet, hogy eladási rekord lenne :DDD)
  • winnie #6
    "Nem is értem Karsai "Elromlott az autóm" Zita miért nem zsűritag"

    hmm, valaki nagyon járatos a bulvármédia hírei között.
  • Kobaljov #5
    újabb lehetőség a ráérő prostituáltak számlás alkalmazására a Vad csajok után

    Nem is értem Karsai "Elromlott az autóm" Zita miért nem zsűritag, biztos köti a másik tévé szerződése
  • sylas #4
    Égerházy Zsanett?
    mondjuk ő is modellként kezdte majd akt majd komolyabb dolgok(lesbian movie fotók)+saját modellügynökség - ahova inkább nem csak aktokat vállalo lányokat kerestek(esetleg keresnek)
    De ő nem is itthon vált ismerté inkább külföldre/ott szánták eladásra a dvdit
  • Frosty01 #3
    omg :D!