Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Hitman

Megérkezett az első pár kép a készülő Hitman filmváltozatának forgatásáról. Timothy Olyphant tar fejével, tarkójára tetovált vonalkódjával már nagyon is hasonlít a 47-es ügynökre.

Amint arról már mi is beszámoltunk, március 27-én megkezdődött az egyik legjobban várt filmadaptáció forgatása, melynek egy világsikerű játék szolgáltatja az alapját. A Hitman sok vitát megért, főleg a főszereplő személye miatt kapott már most sok kritikát. Sokan Jason Statham kopasz búráját szerették volna látni a filmben, ám a producerek végül a Deadwood sztárja, Timothy Olyphant mellett tették le a voksukat.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz!

Ez elég komoly vitát kavart a rajongók körében, ám a ma kikerült képek alapján kijelenthetjük: a színész valóban kezd hasonlítani a 47-es ügynökre. A két, a tökéletes minőségtől messze álló kép a film forgatásán készült. Reméljük hamarosan magából a filmből is kapunk pár képkockát. A bemutató október 12-én lesz.

A 47-es ügynök az egyik legjobban képzett bérgyilkos. Neve nincs, társaitól mindössze a tarkójára tetovált szám különbözteti meg. A vadászból azonban vad lesz, mikor a bérgyilkos belekeveredik egy politikai összeesküvésbe. Mind az Interpol, mind pedig az orosz hadsereg üldözőbe veszi hősünket, aki Kelet-Európán át menekülvén megpróbálja kideríteni, ki is ő valójában és ki ültette fel. Ám hogy a kép teljes legyen, feltűnik egy gyönyörű, ám veszélyes nő is a színen, aki iránt a hidegszívű gyilkos kezd gyengéd érzéseket táplálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sirGalahad #48
    Az arc formájával van egy kis gondom...Sztem túl kerekded,gömbölyű.
    (Jóllakott napközis beütés...dereng?)
    Hitman-nek ennél egy fokozattal keskenyebb az arca...
    Másik szinészt akarok!!!
  • Acheron #47
    A képek alapján tényleg nem tűnik valami hitelesnek a Hitman szerepére,de most már úgy is bele kell törődnünk hogy ő fogja játszni.A vásznon azért lehet hogy alkotnak valami maradandót és próbáljunk inkább ebben reménykedni!.....amúgy én is teljes mértékben Statham bácsira szavaztam volna
  • jefferson83 #46
    Én is Stathamre szavaztam amikor meghallottam, hogy film lesz, nálam tök egyértelmű volt. Legfőképpen azért, mert ő is most robbant be a mozikba és nem kerülhette el a készítők figyelmét sem.


    Azonban, ha a tehetséget helyezzük előtérne, akkor csak ennyit mondok:

  • FOXX supreme #45
    Én stetmenre adnám a szerepet biztos

    karakteres arc
    hófehér,
    és eleve hasonlít

    a másik ami fontos..a mozgás..pl. a crank-ba ahogy mozgott, játszott, hihetetlnül illene hitman-re...
  • NKing #44
    Hát igen, mondjuk hiába a kritikák, én akkoris Vin Diesel-re hagytam volna a Hitman szerepet, bár igencsak meg kéne izzasztani hogy adja az elvárt színvonalat. Azért megvárjuk a végét, ki tudja a digital masteringes srácok milyen marcona fejet alkotnak majd neki az utómunkák közben. Egy félsötét szoba sarkában idétlen vigyor nélkül ő is lehet ijesztő hitmanus:D:D
    Svarcit hitman-nek tenni meg olyan lenne, mintha Hulk Hogan lenne James Bond...
  • schrank #43
    b3 szarul linkeltél de igazából jó hitman svarcenegger lett volna leborotvált fejjel vagy anno clint ísztvúd neki is hasonló arca van mint svarcinak
  • schrank #42
  • laj #41
    hát én amondó vagyok hogy lehet hogy ez acsávó jó színész de ezzel a kopasz fejjel ojan bénán néz ki mintha a egy gimis tablófotóról lépett volna le.
    Ha ez a fickó betoppanna hozzám és azt mondaná hogy bérgyilkos és meg fog ölni akkor elröhögném magam aztán lekevernék neki egy pofont és kidobnám a picsába.
    Az életben biztos nem bérgyilkosnak néznek ki a bérgyikosok de ez mégiscsak a hitman, ha a csávó előkapja a fojtózsinórt nem röhögni akarok hanem drassolni higy ki ne szúrjon magának a vászonról!
  • Kindred Blades #40
    Ebben teljesen igazad van.
    Ugyanakkor ez a szerep körülbelül annyira illik rá, mint mondjuk Whoopy Goldberg-re a Rómeó és Júlia női főszerepe. Egyszerűen fizikailag nem felel meg. Ez nem egy olyan karakter, aki még nincs teljesen megtervezve. Ide kemény arcélek, mogorva kifejezés és egész egyszerűen más arcfelépítés kell. És bár Statham nem valószínű, hogy valaha remek színészi teljesítményt produkál, valljuk be a Hitman filmtől nem is oscar-gyanús alakítást várunk.
  • kanduhr #39
    Ha egy kicsit jártasabbak lennétek filmek terén, akkor tudnátok, hogy Timothy egy csöppet tehetségesebb, mint Statham.