Ötvös Tibor

Megvan Rachel Weisz utódja

A producerek nem sokat teketóriáztak. Miután Rachel Weisz lemondta a Múmia 3 főszerepét, rögtön elkezdték keresni utódját, akit végül Maria Bello személyében meg is találtak.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Rachel Weisz nem hajlandó további Múmia-filmekben szerepelni. Mivel Brendan Fraser már aláírt, Jet Li és Michelle Yeoh is készen áll a forgatásra, a producereknek gyorsított eljárással kellett megfelelő utód után nézni. Akit végül Maria Bello személyében találtak meg és szerződtettek is le.

A színésznő nevéhez eddig olyan filmek fűződtek, mint az Erőszakos múlt vagy a Sakáltanya, de a sorozatrajongók négy teljes évadon találkozhattak vele a Vészhelyzetben. Bello Evelyn Carnahan O'Connell bőrében Rob Cohen kamerái előtt bizonyíthatja be, mennyire állja meg a helyét egy kalandfilmben.

A Múmia 3 története jóval a második epizód után játszódik. Az O'Connell család ezúttal a Tiltott Város és a Himalája felé veszi útját, ahol egy korábbi kínai császárral kell megküzdeniük, akit egy varázsló átkozott el.

A forgatókönyvet a Smallville szerzőpárosa, Miles Millar és Alfred Gough írta, a bemutató 2008 nyarán lesz esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)