Ötvös Tibor

Spielberg és Jackson együtt

Peter Jackson és Steven Spielberg közös projektbe fognak. A két rendező a DreamWorks számára készíti el a Tintin-trilógia egy-egy epizódját. Jackson az első, míg Spielberg a második részt készíti, a záródarabnak azonban még nincs direktora.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Steven Spielberg egyik nagyon régi álma válik az elkövetkező 2-3 évben valóra. A sztárrendező ugyanis közel 20 éve szeretne élőszereplős filmet forgatni a belga képregényhős, Tintin kalandjaiból, melyet most végre meg is kezdhet.


A teljes gárda

Elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, miszerint rögtön trilógiát készít a sorozatból. Spielberg a második részt fogja megrendezni, az első, debütáló epizód direktori (és produceri) székét Peter Jackson foglalja el. A harmadik résznek még nincs kijelölt direktora, de a pletykák szerint Guillermo del Toro a legesélyesebb a pozícióra.

Jackson elárulta, hogy szeretne hű maradni a képregény által megteremtett világhoz és próbálnak a karakterekhez szinte teljes mértékben hasonló színészeket keresni. Meglátjuk, mennyire sikerül ez nekik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bandew #3
    Nem tudsz elvonatkoztatni a sztereotípiáktól?
  • Atomy #2
    Vagy a harmadik rendező lehetne Kovi, ha ezekkel a karakterekkel is díjat nyer a film akkor tényleg tud :)
  • Wittgen #1
    Jackson: Tintin jó sokat gyalogol a világban, jó sokat dumál és hobbitokkal barátkozik
    Spielberg: Tintin menekül a földönkívűli t-rex ufók elől
    del Toro: vér, erőszak, akció és gyönyörű látványvilág, Tintin megütközik a Faunnal meg Pengével, de Pokolfajzat segítségére lesz.