Ötvös Tibor

Thomas Jane nem lesz Megtorló

Thomas Jane kihátrált a 2004-es Megtorló folytatásából. A színészt - állítása szerint - a gyenge forgatókönyv késztette eme döntés meghozatalára. A producerek most gőzerővel keresik a színész utódját.

Ki hitte volna, hogy van még ilyen Hollywoodban! A 2004-es képregényfilm, a Megtorló szolid sikert aratott, ám annyit azért összeszedett, hogy a producerek elkezdjenek egy folytatás ötletén gondolkozni. A főszereplő, Thomas Jane is rábólintott a szerepre, szóval megkezdődött a forgatókönyv megírása. És itt is a történet vége - legalábbis egyelőre. Jane ugyanis - látván a végleges szkriptet - úgy döntött, nem adja nevét a produkcióhoz és kilépett a stábból.


Kivágta magát a produkcióból

"El sem tudom mondani, milyen letört vagyok" - kezdte a színész. "Miután közel két éven keresztül heti négy alkalommal izzadtam a konditeremben, utasítottam vissza más szuperhős-szerepeket, folyamatosan ásványvizet és tojásfehérjét zabáltam szombat esténként... Szóval eléggé kikészültem mostanra. De nem akarok az életemből hónapokat egy olyan filmre pazarolni, amiben egyszerűen nem hiszek."

A stúdió most választás elé került: vagy átírják a sztorit és megpróbálják visszacsalogatni Janet vagy pedig új főszereplőt keresnek. Hamarosan kiderül, mi a döntés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bandew #6
    Jaja a Megtorló tényleg jó kis akció-film volt!
  • Acheron #5
    Szerettem az első részt,és valóban hitelesen adta elő Thomas Jane ezt a szerepet,remélem valahogy megoldják hogy a folytatásban is ő szerepeljen
  • St0RmTr00pEr #4
    még az ugy jo is lenne :D
  • GVG #3
    vagy sorozatot csinálnak belőle xD
  • 5i #2
    Hidd el, komolyan eltöprengenek ezen a kérdésen.

    Tippem szerint DVD-s folytatás lsz.
  • Reinhardt #1
    Nagyon nehéz döntés:
    Vagy írnak egy jó forgatókönyvet és szerik vissza Jane-t.
    Vagy maradnak a szarnál és szereznek egy kevésbé hiteles szinészt.