Ötvös Tibor

Frank Miller rendezni fog

Komoly meglepetést keltett a hír, miszerint az utóbbi idők egyik legfelkapottabb képregényszerzője, Frank Miller első rendezésének alapját nem egyik saját füzete, hanem Will Eisner The Spirit című története adja majd.

Napjaink egyik legfelkapottabb képregényese Frank Miller, aki nevét olyan alkotásokkal írta be a halhatatlanok közé, mint a Sin City vagy az idén taroló 300. Nos, Miller úgy döntött, megpróbálkozik a rendezéssel, ám nagy meglepetésre nem valamelyik saját történetét viszi a vászonra.

Az újonc rendező - aki tapasztalatot Robert Rodriguez társaként szerzett - választása Will Eisner The Spirit című munkájára esett. A klasszikus történet főhőse egy Lélek nevezetű férfi, aki megrendezi saját halálát, hogy így szálljon szembe a gonosszal. A rossz jelen pillanatban egy Octopus nevű alak, aki az egész város kiirtásán fáradozik.

A forgatókönyvet is Miller írja, a filmet a Lions Gate forgalmazza majd. A forgatás kezdetének dátuma egyébként napra pontosan megegyezik a Sin City folytatásának kezdetével, melyben a képregényes ismét társrendezőként működik közre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • knightbali #2
    Akor már miért nem a Ronint rendezi?
  • dawinD #1
    Octopus... valami eredetibbet esetleg ?