Ötvös Tibor

Tim Roth lesz Hulk ellenfele

Megvan Edward Norton, alias Hulk ellenfele a készülő The Incredible Hulk című képregényfeldolgozásban. A gonosz oldalon Tim Roth lesz látható, aki Abomination szerepében tör hősünk életére.

Nemrég számoltunk be a tényről, miszerint Liv Tyler lesz Edward Norton szerelme a készülő The Incredible Hulk című képregény filmadaptációjában. Ma azonban kiderült az is, kivel kell a párnak felvennie a harcot, ha életben akarnak maradni.


Hulk ellenfele

Tim Roth Tarantino egyik kedvenc színésze, eddig majdnem minden filmjében osztott rá kisebb - nagyobb szerepet. A karrierje során többnyire rosszfiút alakító Roth ismét gonoszkodni fog, hiszen a producerek őt választották ki Emil Blonsky, azaz Abomination szerepére.

Blonsky egy KGB ügynök, aki szándékosan magába vezeti a gammasugarakat, melyek Bruce Bannert is átváltoztatták. Ám a férfi elszámította a sugárzás mennyiségét és - bár nagyobb és erősebb lett, mint Hulk - képtelen újra emberi alakot ölteni. Blonsky természetesen hősünket okolja a történtekért és mindent megtesz, hogy elpusztítsa Bannert.

A filmet Louis Leterrier rendezi, a bemutató időpontja 2008. június 13.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asdasdasd #2
    Jó a gatyája, de hogyan veszi le szaráshoz?
  • Iwant2Belive #1
    Tim Roth-ot amilyen fejjel rendelkezik inkább valami gonosz koboldnak tudnám elképzelni nem abónak, ettők függetlenül jó, hogy előkerül a neve egy nagyobb produkcióban, hátra újra felkapják. Little Odessa rulz!