Szekeres Viktor

Kikelt a KDNP pornó- és horrorfilmek ellen

A budapesti önkormányzat KDNP-frakciója vizsgálatot kezdeményezett az önkormányzaton belül a Budapest Film ellen.

Az ellenzéki pártként a Fidesz farvizén a fővárosi önkormányzatba és a parlamentbe bekerülő KDNP szerint a Budapest Film egyik kft-je "pornó, horror és mészárlásos" DVD-ket forgalmaz, adta hírül az MTI. A döbbenetes hír az egyik Heti Választ is olvasó tiszta lelkű képviselő figyelmét keltette fel, aki azt nehezményezi, hogy az "Állnak az árbocok" és a "Hancúr Hotel" című filmeket is forgalmazó leánycég egyik cégvezetője ezen filmeknek köszönhetően 25 millió forint jövedelemre tett szert.

Bagdy Gábor frakcióvezető és Rétvári Bence képviselők elmondásuk szerint alig jutottak szóhoz a Heti Válasz cikkét olvasva és úgy érezték, hogy nem tehetnek mást a jelenség megszüntetése ellen, minthogy a lapban leírtak tisztázását önkormányzati szinten próbálják elérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AljasGetto #20
    lol

    A legrosszabbak a mészárlásos horror-pornók!!!

    A srác az álló árbócával lemészárolja az összes csajt
  • Dark Angel 666 #19
    Méghogy politikamentes az SG ?!
  • Sance231 #18
    Jól érvelsz, és igazat is adnék neked, hogyha pornófilmekről lenne szó, de ezek tudtommal sima vígjátékok.
  • Cat #17
    A Budapest Film önkormányzati tulajdonban van, szóval a politikusok nyugodtan beleszólhatnak a müködésébe.
  • Picizöldfül #16
    Szánalmasak ezek a kereszténynek magukat kikiáltó balfékek.
  • Komolytalan #15
    Nem tom a Budapest Film mennyi állami támogatást kap, de ha kap, akkor simán elvárható, hogy ne 18+ anyagot forgalmazzon, hanem valami marginális szar művészfilmet. Ha meg nem kap, akkor meg a Bp közgyűlésnek sok köze nincs a témához, országgyűlésnek esetleg. Más kérdés hogy mivel reflexből leszavaznak bármi KDNP/Fidesz javaslatot, így azt kellene benyújtani hogy "Ne próbáljuk meg osztódással szaporítani gyurcsótányt holnap délben.". Hátha ezt is leszavaznák.
  • zola2000 #14
    Akkor is inkább KDNP mint MSZP
    mer a b***me el...
  • Sance231 #13
    Hát, ha nem tetszik nekik, hogy Állnak az árbocok, akkor komoly gondok lehetnek. Mondjuk végülis vhol csuhások ők is:D. Mit szólnának olyna címekhez, hogy "Anticölibátus", vagy pl. lehetne "Gyónás a fülkében" című pedofil pornó is. SG-nél meg úgy tűnik nem volt más hír, hogy ilyne hülyeségeket kell berakni. Ez a filler-hír:D.
  • gabeone #12
    KDNP az mi?

    Nem lehet, hogy a hírrel csak főcímlapra akart kerülni? Egyébként is szemét banda az összes párt.
  • Devil Alien #11
    a pornó és a horror, mint film, ide beletartozik, hisz ha észrevetted, akkor van a fenti menüsorban egy "Film" menüpont.
    a sok hülye, depressziós, "én mondom meg milyen a világ" láma se tartozik bele az "Informatika és Tudomány" szlogenbe, mégis televan minden cikk és fórum topik a hozzászólásukkal.
    demokrácia van, amit nem lehet vagy nem illik azt kell csinálni.

    a cikkhez meg annyit, hogy aki az ilyen filmektől szóhoz sem jut, javallom neki, hogy éljen Mongóliában a vándor népekkel.