Ötvös Tibor

Antal Nimród újabb hollywoodi filmje

Antal Nimród első hollywoodi alkotását, az Elhagyott szobát hamarosan bemutatják az amerikai mozikban, ám a rendező máris újabb filmjét készíti elő. Az Armored egy újabb hollywoodi thriller lesz.

22-én mutatják be a 14. Titanic Filmfesztiválon Antal Nimród első hollywoodi alkotását, melyben Luke Wilson és Kate Beckinsale kénytelenek menekülni az életükért. Az Elhagyott szoba premierje 20-án lesz Amerikában, ám a Screen Gems újból bizalmat szavazott rendezőnknek.

Antal Nimródot kérték fel ugyanis a készülő Armored című thriller direktorának. A film történetének alapját James V. Simpson forgatókönyve szolgáltatja majd. Egy páncélautó biztonsági őrét régi csapata rábeszéli, hogy ürítsék ki az autót és lépjenek meg a 10 millió dolláros zsákmánnyal.

A szereplők személye még nem ismert, a projekt jelenleg még az előkészítés fázisában leledzik. A stúdió év végén szeretné bemutatni az alkotást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #8
    De ez is előlépés számárú, hogy szuper alacsony költségvetésű magyar filmek helyett alacsonyköltségvetésű kommersz "hólivúdi" filmeket rendezhet ... Ha legyárt pár ilyet, és az ő munkájában nem lelnek kivetnivalót (mert sz*r forgatókönyvből sokat nem lehet kihozni ugye), akkor késöbb valamivel értelmesebb dolgokba is belevághat. Míg "itthon" ...?
  • echo #7
    Hát, ez lehet igaz, de nem nagy mentség, hogy ebből a stílusból a többi is gyenge :)
  • kandeláber #6
    A Screen Gems a Sony egyik cége, ahogy a Columbia meg a Metro-Goldwin-Mayer is.

    "az Elhagyott szobát hamarosan bemutatják az amerikai mozikban" A cikk megjelenése pillanatában már bemutatták.

    "A stúdió év végén szeretné bemutatni az alkotást." Melyik év végén? Ugyanis az imdb-n 2009-es bemutatás szerepel.
  • winnie #5
    az 52% teljesen korrekt a műfajban, kérdés, hogy marad-e annyi.
  • echo #4
    Hát a vacancy, a rotten tomatoes-on 52%... És ez az armored egy újabb fantáziátlan sztorinak tűnik. Mondjuk gondolom nem nagyon válogathat, de ezekből a középgyenge thrillerekből nem lehet várat építeni...
  • Loverman #3
    Azért biztos nem hülyék, látták az első filmet, és ha szar lenne nem kérték volna a másodikra:) az más hogy nem a leghíresebb stúdió, szal lehet h nem sikerül akkora réteget megmozgatnia...
  • edios #1
    Hajrá, csak ne legyenek bukták a filmek!