Szekeres Viktor

Jövő héten debütál Antal Nimród amerikai filmje

Antal Nimródnak elég volt egy magyar filmet forgatnia, mely a hazai sikert követően külföldön is kedvező fogadtatásban részesült és azonmód fel is kérték egy amerikai film forgatására.

2006 őszén indult a forgatás Kaliforniában és a Screen Gems, valamint az amerikai forgalmazó Sony Entertainment két elég ismert színészt, Luke Wilsont és Kate Beckinsale-t is a Kontroll direktorának rendelkezésére bocsátott, aki kvázi elsőfilmesként az ugyancsak elsőfilmes fogatókönyvíró, Mark L. Smith szkriptjéből készítette el bemutatkozó amerikai munkáját, a Vacancy-t.

A snuff tematikájú horror-thriller egy fiatal párról szól, akik egy elhagyatott motelben ragadnak és szobájukban rejtett kamerákat fedeznek fel. Kisvártatva rádöbbennek, hogy ha nem lépnek meg időben, akkor ők lehetnek a következő snuff film áldozatai. A Vacancy-t április 20-án mutatják be Amerika-szerte 2200 moziban.

Vetélytársként Adam Brody és Meg Ryan romantikus drámája, az In The Land of Women, Anthony Hopkins thrillere, a Fracture, valamint a Haláli hullák hajnalának rendezőjének új komédiája, a Hot Fuzz jöhet szóba.

Hazai premierről egyelőre nincs hír - ha sikeres lesz a Vacancy, akkor valószínűleg nem sokat fognak teketóriázni a hazai forgalmazók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    ? antall nimród csinált egy thrillert (kontroll) és most csinál még egyet. a vacancy nem horror, szerintem. (amúgy meg nyilatkozta anno, hogy minden vágya egy igazi b-filmet, egy zombitrasht csinálni.)

    mázlista rendező eddig is és ezután is azt csinál, amit akar, amit szeret, nem kell kommerszt nyomni.
  • Atyus #2
    Eléggé sajnálatos, hogy egy "Kontroll" után bevállal Nimról egy Horrort ! Elég csalódás, ha egy döbbenetesen szép és megkapó remekmű után egy olyan műfajon vált aprópénzt a tudásából, amely sokkal többre hivatott..
  • Wittgen #1
    Ha kevés pénzből készült (max 30m dodó), akkor akár nyereséges is lehet, mert úgy veszem észre, hogy a Fűrész miatt kialakul nagy horror-láz kezd lecsengeni, nem is kicsit. Legalábbis, ami a nézők érdeklődését jelenti.