Ötvös Tibor

Kétarc nem szerepel a Sötét lovagban?

Bár Aaron Eckhart aláírta a szerződését, mellyel el is kötelezte magát a készülő The Dark Knight című Batman-folytatáshoz, ám az író David Goyer szerint Kétarc egyelőre nem fog szerepelni a filmben.

David Goyer és Christopher Nolan alaposan megtréfálta a rajongókat. A készülő Batman: Kezdődik! folytatása kapcsán eddig ugyanis folyamatosan két gonosz neve került szóba: Joker és Harvey Dent, azaz Kétarc.


Igen, valóban szerepelek a folytatásban

A vigyorgó gyilkos szerepében Heath Ledger, az egykori ügyvéd alakjában pedig Aaron Eckhart lesz látható. Ám ma a The Dark Knight írója kicsit pontosított az infón: Kétarc még nem, Dent viszont valóban felbukkan már ebben a részben.

"Ha jól tudom, Kétarcról egy szót sem ejtettünk, eddig is azt mondtuk: Harvey Dent szerepelni fog a folytatásban" - nyilatkozta Goyer. A filmet ismét Christopher Nolan rendezi, a forgatókönyvet az öccse, Jonathan heggeszti. A bemutató jövő júliusban lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bvalek2 #12
    Az én kedvencem Pingvin, ahogy de Vito megformálta. Teljesen komolyan vettem, és a film elejétől a végéig utáltam a figurát. Csak amikor vége volt, akkor döbbentem rá, hogy milyen érzéseim voltak a film közben, ezért de Vito:

    És ezért úgy gondolom, hogy ő a legjobb. Egy főgonoszt ugyanis utálni kell, és nem azonosulni vele, mint ahogy gyakran előfordult a többiekkel. Természetesen árnyalt jellem volt, mi szem szájnak ingere, meg lehet érteni hogy miért lett olyan, de akkor is undorító. Király
  • Csaba #11
    Nekem meg pont Jim Carrey volt a mélypont. Mindig is ripacsnak tartottam szegényt. Nekem a kedvencem Joker, Michelle Pfeiffer macskanője (bár ő azért nem volt olyan gonoszka...) meg persze Arnold Jégcsapja volt (A Batman 4-et ő mentette meg...).
    Bár nem kedvencem, de meg kell hagyni, hogy jól játszott Christofer Walken a Batman 2-ben. A gátlástalan gonosz üzletember szerepében telitalálat volt.
  • Lordboxi #10
    nagyon kedvelem Jack Nicolsont, de tényleg semmi köze nem volt az eredeti jokerhez, mégcsak nem is hasonlított ré, viszont ez a Ledger gyerek már sokkal inkább. Egyéppként kiváncsi ennék kinek melyik filmbei főgonosz volt a kedvence, én magamrészéről JIm Carry enigmájára szavazok.
  • Ordel #9
    Így van.
  • Loverman #8
    nicolson inkább hozott egy fél joker fél hannibal lecter formát, akinek még tetszett is Batman csaja (Kim Basinger),romantikázott, stb. igazából Jokerben semmi komolyság nincs soha, max ha dühös. a filmbéli azért sokkal szelídebb volt.
  • Wittgen #7
    Ha ránézel Nicholsonra, alapból őrültnek néz ki...
  • gyuri12 #6
    én is szolnoki vagyok:) amúgy tényleg jó film,anyukám egyik kedvence(ő is cigizik...)
  • kanduhr #5
    Hát... Nicolson is egy hiperaktív beteges őrültet formált meg:)
  • Ordel #4
    Nem, valóban nem lesz olyan, mint Nicholson volt... de nem is kell olyannak lennie.
    Nem tudom, hogy mennyire vagy jártas a Batman képregényekben vagy akár a rajzfilmben, de a Nicholson féle Jokernek köze nincs ahhoz a Jokerhez. Hatalmasat alakított, ez kétségtelen, de átformálta a karaktert (persze nem biztos, hogy ő akarta így). Az eredetileg megálmodott Joker egy hiperaktív beteges őrült. És ha jól rémlik, Heath Ledger is nyilatkozta, hogy nem Nicholsont fogja imitálni, hanem az eredeti karaktert akarja a vászonra emelni.
    Majd kiderül, hogy mennyire sikerül neki...
  • M0RN1NGST4R #3
    bárki alakitja majd joker-t, sztem nem lesz akkor durranás mint nicholson volt. persze ettől még a film lehet király