Ötvös Tibor

Itt a Halloween teaser

John McClane negyedik akciója után ma megérkezett a Rob Zombie-féle Halloween első előzetese. A film a klasszikus John Carpenter készítette kulthorror újragondolása 21. századi köntösben.

A bejelentés óta folyamatosan nyomon követjük a klasszikus John Carpenter-féle horror, a Halloween újkori feldolgozását. Jobban mondva újragondolását, a rendező-forgatókönyvíró Rob Zombie ugyanis - saját bevallása szerint - kicsit átdolgozta a történetet.


Csak a sálhoz veszek méretet!

Eddig láthattunk képeket a filmből, bekukkanthattunk a kulisszák mögé és ma végre megérkezett az első előzetes a filmből. A teaser elég hangulatos, a bemutató augusztus 31-én lesz Amerikában.

Miután 17 évet töltött egy elmegyógyintézetbe zárva (ahova 10 éves korában került), a felnőtt és továbbra is veszélyes Michael Myers egy adminisztrációs hibának köszönhetően kiszabadul és visszatér Haddonfield városába. Célja felkutatni régi bébiszitterét, Lauriet. Minden útjába kerülő személy potencionális áldozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    adam first: nézd el, ha rosszul fogalmaztam, de nem kioktatni akartalak, csak felhívni a figyelmedet, hogy látatlanb f*kázni valamit a gyengék eszköze. látva f*kázni is, de ez a nethuszár magatartás inkább 16 éven aluli fórumokra jellemző:)

    ja és nem érzem magam okosabbnak - csak az a fura, hogy mindig az vágja ezt tévesen (de megtisztelően) a fejemhez, aki ugyancsak okosabbnak érzi magát.

    " Freddyt meg ne csesszék el/ne dolgozzák fel újra"

    de, dolgozzák fel. miért akarsz nekem rosszat? ha engem érdekel (és még pár embert), akkor miért fájna neked a remake? szellemi vagy fizikai fájdalom lenne, amúgy. irigy ember vagy?:)

    te komolyan azt hiszed, hogy ha azt mondod, hogy ne, én meg azt, hogy igen, akkor annak hatása lesz a hollywoodiak döntésére? ne légy komolytalan. azzal, hogy valaki feldolgoz valamit, nem cseszi el a régi filmeket. és lehet, hogy a feldolgozás sokkal jobb lesz, mint az eredeti.

    " inkább találjanak ki valami újat, mert eléggé száni fáni 20X ugyanazt nézni csak más színészekkel."

    de most komolyan. pisztollyal kényszerítenek arra, hogy újranézd. más színészekkel. nekem van egy taktikám. ami nem érdekel, nem nézem meg. és tök jól alszom. nem vicsorgok azért, mert más megnézi. legyen nekik jók.

    " Rob Zombie pedig John Carpenterhe képest sehol sincs, ezt már most ki jelenthetjük."

    john carpenter? ki az? mármint ma kicsoda? letett az asztalra pár korrekt, király filmet, de azóta csak szennyet produkál. zombi csinált kér korrekt, de (tegyük fel, hogy) nem király filmet. (fogjuk rá, nem véletlen a siker és a megtisztelő feladat - moritz szerint hihetetlen jók a filmjei)

    érted? ki a jobb? aki rendezett 1-2-3 (ízléskérdése) csúcs filmet és az utóbbi 20 évben csak szennyet produkál? vagy, aki csinált 2,5 filmet? bocs, de én nem tudom megítélni, viszont nem isteníteném carpesntert, az biztos.
  • moRtiZ #10
    En bizom Rob Zombie-ban, nem hinném hogy elcseszi ezt a remake-t. (Bár egy eredeti horror jobb lenne tőle). Amiket eddig rendezett (House of The 1000 corpses, Devil's Rejects) hihetetlenül jó filmek szerintem.
  • adam first #9
    Köszi a kioktatást te kritikusok gyöngye. Ha ilyen felfogású emberkék élnének mint te, akkor állandóan csak remakekből élne a filmvilág. Freddyt meg ne csesszék el/ne dolgozzák fel újra inkább találjanak ki valami újat, mert eléggé száni fáni 20X ugyanazt nézni csak más színészekkel. Rob Zombie pedig John Carpenterhe képest sehol sincs, ezt már most ki jelenthetjük. Ok winnie bácsi? De te okosabb vagy hiszen mindenhéten írsz valami ökörséget az SG-nek kritika címszó alatt.
  • winnie #8
    "Hol lesz ez az eredeti John Carpenter féle muvihoz képest... "

    sokkal jobb lesz. ööö, vagyis ezt nem tudhatom. mint ahogy te se legyél szánalmas, hogy előre tudod, hogy milyen lesz. LOL.

    "Csak Freddyt ne dolgozzák fel, ez az egy kérésem van a Hollywood-i szemétgyár felé."

    nekem meg az, hogy dolgozzák már fel még egyszer. ha herótod van hollywoodtól, akkor baromi egyszerű a megoldás. ne nézz hollywoodi filmeket. mert így a zombizmus csúcspontját műveled.
  • kankalin89 #7
    nem tom mért kell leszolni!még nem is láttátok!szten meg rohadt jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!egy folytatás lenne hozzá hülyeság!hiszem nem is tudjuk hogy lett ebböl a gyerekböl egy állat!!!!!!!!!!!
  • NEOreg3 #6
    az sem lenne jobb ha kitalálnának egy X. maszkos gyilkost:P

    de igaz ami igaz feldogozni felesleges a régi részeket, sokkal jobb lenne folytatni a történetüket nem hiszem, hogy megerőltető lenne...
  • adam first #5
    Könyörgöm miért kell mindet feldolgozni, miért nem tudnak valami újat kitalálni?? Hol lesz ez az eredeti John Carpenter féle muvihoz képest... Csak Freddyt ne dolgozzák fel, ez az egy kérésem van a Hollywood-i szemétgyár felé.
  • knightbali #4
    mármint helyesbítek, az első 2- után a többi szar
  • knightbali #3
    nem kedvelem a Halloween filmeket, de talán ezt majd meglesem.
  • Karez #2
    Jáj elnéztem elnézést...az nem a nővére lesz hanme egy ismeretlen pali.