Ötvös Tibor

Jégrevü az élen

Will Ferrell ismét bebizonyította, hogy jelen pillanatban ő Hollywood legsikeresebb komikusa. Új filmje, a Jégi dicsőségünk premierje hétvégéjén rögtön az élen nyitott, méghozzá 33 millió dolláros bevétellel.

Ferrell manapság a legbiztosabb befektetés Hollywoodban. Legutóbb a Taplógázzal komoly anyagi, a Felforgatókönyvvel kritikai sikert aratott komikus manapság azt forgat, amit csak akar.

És ezt a pozícióját legújabb vígjátéka, a világ első férfi műkorcsolyázó párosáról szóló Jégi dicsőségünk is tovább erősíti majd. A 61 millió dollárba kerülő vígjáték rögtön 33 millió dollár jövedelmezett, ami ugyan elmarad a Nascar-film premierjétől, ám büdzséje is alacsonyabb volt.



Helyszín: Salt Lake City, a 2002-es Téli Olimpia. A férfi műkorcsolya első két helyezettjét megfosztják érmeiktől és örökre eltiltják a sportágtól, mert ősi rivalizálásuk eredményeként lejáratták az egész sportágat. Három évvel később - immáron megbékélve egymással - újból elindulnak... a párosok között. A szabályzatban ugyanis nincs benne, hogy ellenkező nemű versenyzőknek kell alkotniuk a párost.

A második helyen kezd a Disney újabb egész estét CGI-meséje, A Robinson család titka. A gyártási költségek hétpecsétes titokként vannak elrejtve valamelyik páncélszekrény mélyén, ám az eddigi tendenciákból kiindulva (Vadkaland 80 millió, Csodacsibe 150 millió, Verdák 120 millió) olyan 100 millió dollár felé becsülném az összeget. Ehhez képest a 25 milliós kezdés (és a negatív kritikák) nem túl rózsás kezdet. Jövő héten eldől a sorsa.

A héten debütál Quentin Tarantino és Robert Rodriguez közös filmje, a Grindhouse, melynek egyetlen igazi ellenfele a Hilary Swank főszereplésével leforgatott The Reaping.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Blasta #1
    Ferrell egy állat, én imádom :D
    De Ő is az a tipikus fazon, akit csak Owen Wilson, Vince Vaughn vagy Ben Stiler társaságában tudok már elképzelni :D